avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nerespectarea hotararii judecatoresti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nerespectarea hotararii judecatoresti

Buna ziua sant in divorț cu sotia nu imi permite sa imi vad copilul am dat-o in judecata cu ordonanța prezidențială și am avut câștig de cauză solutia este data in data de 20 a lunii pe data de 21 mi-am anunțat sotia despre solutie pe 22 Mi-a răspuns ca ea nu a primit nimic oficial pe 25 am fost sa imi vad copilul si nu a deschis nici la tel nu a rap am fost la poliție am făcut reclamatie pe data de 29 deschis dar după 20 de minute Mi-a cerut să plec ca e copilu agitat din cauza prezenței mele ce pateste sau se considera nerespectarea hotărârii jud?
Cel mai recent răspuns: eclair , utilizator 20:07, 1 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este, doar ca nu este ce credeti dv., e necesara o execurtare pentru asta. Pana una-alta nu inteleg cand nu puteti vedea copilul, in timpul programului sau in afara lui?
Există o sentinţă judecătorească prin ordonanţă preşedinţială.Această procedură doar "pipăie fondul", se întâmplă uneori să simtă altceva la pipăit decât realitatea şi iată, se deschide calea unui lung şir de reclamaţii, plângeri, procese, bietul copil va creşte în atmosfera asta.
Vedeţi, chiar domnul avocat a ajuns la concluzia de "alienare parentală" a sugarului de 5 luni - oare cum a reuşit mama să înveţe sugarul să nu vrea în braţele tatălui :-/
Părerea mea, strict subiectivă, este că, în asemenea situaţii, instanţa nu trebuia să stabilească program de relaţii, ci trebuia să sfătuiască părţile la înţelegere, măcar în prezenţa sugarului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dar la situatia pe care ati descris-o si anume ca mama nu accepta nici lapte, nici pampersi de la dvs cum s-a ajuns? Din senin sau din vina exclusiva si totala a mamei sau a oricarei alte persoane, mai putin dvs? Dvs apreciati ca ati avut vreo vina si ati putea schimba ceva astfel incat lucrurile sa mearga mai bine?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Martonze a scris:

oare cum a reuşit mama să înveţe sugarul să nu vrea în braţele tatălui :-/




Încă nu sant divorțat copilul are 5 luni si de la 3 saptamani încă actuală sotie nu Mi-a mai permis sa il vad datorită influenței mamei ei
După aproape 5 luni mi-am putut vedea copilul si a inceput sa plângă cand am vrut sa il iau in brate sugar da este dar nu e hrănit la san si pe motiv că e copilul agitat Mi-a cerut să plec


uite cam asa.. a fost invatat.
Pt copil, tatal e un strain si e firesc sa ii fie frica.
Daca lucrurile continua in acelasi fl, copilul o sa planga si nu o sa vrea cu tatal si la 2 ani si la 5 ani..si o sa il respingfa si la 15 ani..

Nu vad care ar putea fi motivul pt care o mama ar putea refuza de la tata pampersi pt copil, dar si eu sunt curioasa sa aflu.

eiii, gi jane, sunt mame care refuza orice de la tata in afara de cat mai multi bani! Pe de alta parte, stimatul user ar trebui sa citeasca mai mult:
1. ptr a-si corecta gramatica si modul de interactionare
2. ptr a intelege legaturile de atasament ale unui copil, de la nastere, pana la adolescenta, cel putin
Ultima modificare: Luni, 31 Iulie 2017
asaofi, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce se întâmplă când unul din minori nu vrea sa se întoarcă la mamă? Liliana_80 Liliana_80 Bună ziua. Dupa 3 ani de la divorț și de la părăsirea domiciliului conjugal cu cei 2 copii minori, mama încearcă prin instanta reducerea programului de ... (vezi toată discuția)
Denigrarea celuilalt parinte, in fata copiilor annaluk annaluk Buna ziua, Sunt divortata de 1 an de sotul meu. Avem 2 copii, o fată de 13 ani si un baiat de 6 ani. Copiii au domiciliul la mine, dar custodia e ... (vezi toată discuția)
Alienare parentala! AlexEnder AlexEnder As dorii sa stiu cum pot combate alienarea parentala, tinanad cont ca am respectat toate obligatiile deciziei judecatoresti, fosta sotie respectand doar in ... (vezi toată discuția)