Buna ziua! In urma cu 4 ani am cumparat un apartament cu 3 camere. In dormitorul mare nu era calorifer deoarece fosta proprietara il demontase spunandu-mi ca se facea prea cald in apartament si din cauza asta l-a scos. Eu urmand sa nasc in iarna aceea am mers la administratorul blocului si i-am spus ca vreau sa pun calorifer in dormitor. Mi-a trimis ea 2 instalatori si mi-au montat caloriferul. Am intrebat daca trebuie sa mai anunt undeva ca am reinstalat caloriferul si a zis ca nu. Dupa ce l-am montat am constatat ca de fapt caloriferul nu se incalzea si cand am mers sa o intreb a zis ca este problema de la coloana dar a uitat sa imi spuna. Acum pt ca nu mai locuiesc in apartament am fost sa fac o cerere sa nu mai platesc caldura iar administratorul mi-a spus ca trebuie sa am acordul celorlalti vecini din jurul apartamentului meu ca sa ma poate scoate de la caldura. Am mers sa obtin acordul celorlalti vecini iar acestia mi-au spus ca nu este nevoie de acordul lor, in plus unul dintre vecini mi-a spus ca administratorul m-a pacalit si ca eu platesc degeaba caloriferul care de fapt nu functioneaza pentru ca fosta proprietara il debransase.
Intrebarea mea este eu cand am remontat caloriferul trebuia sa anunt si in alta parte acest lucru? Gen Dalkia? Si se poate ca administratorul sa ma fi pacalit punanadu-mi la plata si acel calorifer? Cum as putea sa aflu daca eu am platit caldura pentru 2 sau pentru 3 calorifere? (Am inteles ca asa se calculeaza caldura, pe cate calorifere ai, exceptand baia si bucataria, asa este?)
Multumesc!
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Eu am desfasurat demersurile necesare verificarii instalatiei din apartamentul meu inca din prima primavara petrecuta in apartament. Eu am platit un instalator care a verificat toate tevile si caloriferele dar problema fiind la coloana nu am putut face mai mult si in plus administratorul mi-a promis in fiecare primavara ca va remedia problema dar in schimb de 2 ani platesc desfundarea coloanei de la bucatarie care nu are nici o problema.
O ultima lamurire as mai dori daca se poate. Apartamentul are 56 mp. Cum ar fi trebuit sa se scada din suprafata totala dormitorul unde nu functioneaza caldura? Scrie in acte suprafata dormitorului si eu trebuie sa scad din suprafata totala?
Multumesc!
Recuperare plata
iulia08
Buna ziua! As dori si eu sa aflu daca si cum as putea sa obțin o recalculare a cheltuielior de intretinere ale apartamentului in situatia in care am platit ... (vezi toată discuția)