Avem un Administrator de bloc care incalca frecvent legea, va rog sa-mi spuneti daca aceste fapte sunt ilegale:
- aplicarea de penalitati la penalitati, adica suma de azi cu tot cu penalitati daca este 550 lei ei aplica direct procentul de 0,2% pe zi, nu ar trebui sa fie aplicat la suma initiala de plata fara penalitati ?
- se aplica penalitati chiar daca noi am facut contestatie, nu ar trebui ca perioada din momentul inregistrarii contestatiei pana la raspuns sa fie scoasa de la penalitati ?
- pe chitanta nu scrie valoarea penalitatii, noi am insistat si ni s-a spus ca legea nu-i obliga
- nu am primit raspuns la contestatie, legea nu obliga la raspuns intr-un anumit termen ?
Unde ne putem adresa sa ne ajute ? Am fost la primarie si mi-au zis ca ei nu pot sa faca nimic, sa-i dam in judecata. Chiar nu le pot da amenzi de la primarie sa-i mai potoleasca ? Noi nu putem schimba administratorul pentru ca este sustinut de un grup corupt cu care isi imparte castigurile.
faceti confuzie intre administrator casier si contabil....
si..la asociatii proprietari contabilitatea este simpla..simple impartiri invatate in clasele primare.
:offtopic:
@LocatarB va referiti la mine cumva ca as fi lucrat o viata ca electrician si am devenit peste noapte administrator? :stunned: Ca vreau sa stiu despre cine vorbiti....
As fi ipocrit daca nu as spune ca nu mi s-a intamplat sa regret ca nu sunt electrician, sau mai ales la bloc, ca nu sunt instalator. Dar fiecare la locul lui.
Penalitati intretinere
Cum vi se pare 0.2% din suma restanta, penalitate pe ziua de intarziere cu plata intetinerii?
Mi se pare enorm, in conditiile in care restatnta nu presuune ... (vezi toată discuția)