Avem un Administrator de bloc care incalca frecvent legea, va rog sa-mi spuneti daca aceste fapte sunt ilegale:
- aplicarea de penalitati la penalitati, adica suma de azi cu tot cu penalitati daca este 550 lei ei aplica direct procentul de 0,2% pe zi, nu ar trebui sa fie aplicat la suma initiala de plata fara penalitati ?
- se aplica penalitati chiar daca noi am facut contestatie, nu ar trebui ca perioada din momentul inregistrarii contestatiei pana la raspuns sa fie scoasa de la penalitati ?
- pe chitanta nu scrie valoarea penalitatii, noi am insistat si ni s-a spus ca legea nu-i obliga
- nu am primit raspuns la contestatie, legea nu obliga la raspuns intr-un anumit termen ?
Unde ne putem adresa sa ne ajute ? Am fost la primarie si mi-au zis ca ei nu pot sa faca nimic, sa-i dam in judecata. Chiar nu le pot da amenzi de la primarie sa-i mai potoleasca ? Noi nu putem schimba administratorul pentru ca este sustinut de un grup corupt cu care isi imparte castigurile.
:hm: nu stiu daca e pozitia cea mai avantajoasa si de invidiat. Cunosc un mester exceptional, pe care l-am descoperit acum cativa ani cu totul intamplator si care si-a gasit in bloc la mine destul de lucru.....dar...va spun drept ca uneori locatarii se poarta mizerabil cu acesti oameni si nu au nici macar bunul-simt sa le aprecieze munca...:( .
am mai intrat pe acest forum sa mai inteleg cite ceva;de multe ori ma intreb:nu credeti ca ra fi bine sa lasati disputele personale la o parte sa invatati unii de la altii?si mai ales sa lasati alegerea raspunsului la indemina celui care posteaza o intrebare pe forum,nu sa intrati in dispute, chiar gramaticale.cred ca e mai important sa indicati mai repede art.din lege unde gasesti raspunsul.respect.
Penalitati intretinere
Cum vi se pare 0.2% din suma restanta, penalitate pe ziua de intarziere cu plata intetinerii?
Mi se pare enorm, in conditiile in care restatnta nu presuune ... (vezi toată discuția)