avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata concediului de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata concediului de odihna

Mi s-a refuzat plata concediului de odihnă pe motiv ca nu am un an de zile la ei. Cum imi pot recupera banii?
Cel mai recent răspuns: laura@laura , utilizator 21:10, 9 August 2017
Concediu de odihna nu am luat, cum nu am luat nici macar o zi libera. Am sesizat ITM, dar nu știu inca daca au primit sesizarea mea pe mail, deoarece nu am primit nici o confirmare. Nu ar trebui sa imi dea un nr de inregistrare?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numai daca ati fi depus laregistratura institutiei ati fi primit numar de I registrars pe loc.

Puteti suna la ITM pentru a afla numarul de inregistrare la sesizarea dvs.
Am incercat sa sun la ITM, dar tot timpul suna ocupat si ma arunca afara. De 2 zile tot incerc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna ruksandra ruksandra Am lucrat ca și lucrător comercial din august 2017 pana în octombrie 2018. Eu pe anul 2017 nu am avut nici o zi de concediu, iar pe anul 2018 am avut 12 ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna neefectuat se plateste? gizeh_65 gizeh_65 Vin cu o intrebare si eu...am fost angajata la o firma cu contract de munca pe perioada nedeterminata din data 4 septembrie 2007 pina la dat 15 august 2008 ... (vezi toată discuția)
Concediul neplatit! CazanGeorgiana CazanGeorgiana Buna ziua. Am o problema cu care am de gand sa merg departe dar am nevoie doar de un sfat va rog pentru a ma motiva. Am lucrat 5 luni jumatate la o firma dupa ... (vezi toată discuția)