in urma cu 2luni am cumparat un apartament si am inceput sa l renovez cu niste meseriasi din greseala unul a lovit teava de apa si a inundat doi vecini de la etajul unu si parter.Am vorbit cu vecinii si m am inteles cu ei sa le zugravesc vecinul de la unul a zis ca nu i nevoie ca sa uscat si ca nu mai e necesar ,insa vecinul de la partier nici nu ma lasa sa i varuiesc si cu cat trec mai multe zile imi cere ba sa i pun gresie toata camera 20mp ,ba sai varuiesc doua camere ,acum mai nou ca trebuie sa i cumpar si mobila ca cica de la umezeala culoarea alba e gri .Precizez ca doar deasupra usi sa udat .CE ma sfatuiti sa fac acum ca nu mai stiu si ma ameninta cu tribunalul daca nu i fac ce vrea el .Va multumesc#-o#-o
Din cate stiu eu el nu are asigurare pe locuinta si chiar daca ar avea el nu a chemat pe nimeni sa evalueze stricaciunile pentru ca eu am discutat cu el si a fost si el si eu de acord sa i repar tot ce am stricat insa dupa o luna timp in care eu tot i am zis ,,vecine când vrei sa vin sa ti repar stricaciunile,,el a inceput ba gresie ,ba varuit toata camera ,mai nou si mobila el. Acuma el poate sa zica orice dar mai poate fi luat in seama dupa o luna de asigurator ,peretii sau uscat nici urma de inundatie iar parchetul si l a scos singur Va multumesc din suflet