avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... despagubire vecin
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

despagubire vecin

in urma cu 2luni am cumparat un apartament si am inceput sa l renovez cu niste meseriasi din greseala unul a lovit teava de apa si a inundat doi vecini de la etajul unu si parter.Am vorbit cu vecinii si m am inteles cu ei sa le zugravesc vecinul de la unul a zis ca nu i nevoie ca sa uscat si ca nu mai e necesar ,insa vecinul de la partier nici nu ma lasa sa i varuiesc si cu cat trec mai multe zile imi cere ba sa i pun gresie toata camera 20mp ,ba sai varuiesc doua camere ,acum mai nou ca trebuie sa i cumpar si mobila ca cica de la umezeala culoarea alba e gri .Precizez ca doar deasupra usi sa udat .CE ma sfatuiti sa fac acum ca nu mai stiu si ma ameninta cu tribunalul daca nu i fac ce vrea el .Va multumesc#-o#-o
Cel mai recent răspuns: gabr , utilizator 14:01, 9 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Oricum nici ca sa-i cumparati mobila... asta chiar ca intrece orice limita a bunului simt !
Ultima modificare: Miercuri, 9 August 2017
Nicalai, utilizator
Din cate stiu eu el nu are asigurare pe locuinta si chiar daca ar avea el nu a chemat pe nimeni sa evalueze stricaciunile pentru ca eu am discutat cu el si a fost si el si eu de acord sa i repar tot ce am stricat insa dupa o luna timp in care eu tot i am zis ,,vecine când vrei sa vin sa ti repar stricaciunile,,el a inceput ba gresie ,ba varuit toata camera ,mai nou si mobila el. Acuma el poate sa zica orice dar mai poate fi luat in seama dupa o luna de asigurator ,peretii sau uscat nici urma de inundatie iar parchetul si l a scos singur Va multumesc din suflet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatie in apartament la bloc Coco22 Coco22 Bună ziua In urmă cu 2 săptămâni vecinul de deasupra ma inundat, nu era acasă asa ca am sunat dna administrator care la sunat pe instalator. Au venit, ... (vezi toată discuția)
Model notificare ADRIANA PRICOPE ADRIANA PRICOPE buna seara, ma poate ajuta cineva cu un model de notificare pe care sa o trimit vecinei care m-a inundat? am citit topicurile legate de aceasta problema ... (vezi toată discuția)
Proprietar de apartament ma suna dupa 2 ani de la incetarea contractului de inchiriere musaca musaca Buna ziua, Am o intrebare daca va rog: este posibil ca dupa 2 ani de zile de la incetarea unui contract de inchiriere a apartamentului in care am stat in ... (vezi toată discuția)