avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cum cer executare silita- sentinta ramasa nedefinitiva
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cum cer executare silita- sentinta ramasa nedefinitiva

in calitate de SC creditoare am dat in judecata o alta sc debitoare. am avut probleme in timpul procesului, deoarece judecatoarea a fost ostila, ( este si prietena cu debitoarea) propunea suspendarea procesului, deoare procedura de citare a fost viciata pentru motivul ca la adresa de corespondenata a debitoarei nu se primeste citatia. Am solicitat ca citarea sa se faca prin publicitate in ziar, etc, s-a admis. s-a judecat cauza, ni s-a dat castig de cauza prin care obliga parata sa achite datoriile, s-a intocmit sentinta, pe care am primit-o. am cerut investirea cu formula executorie, insa nu a fost admisa, pe motiv ca sentinta nu a putut fi comunicata debitoarei. Am avut multe procese pentru debite, pe care le-am castigat, tot cu citare prin publicitate, s-a cerut investire cu formula executorie, s-a admis, dar nu ne-am confruntat cu asa o intamplare, sa se respinga deoarece nu s-a comunicat sentinta civila. cum s-a judecat in lipsa, iar investirea nu se poate? ce putem face?
Cel mai recent răspuns: venere , utilizator 16:13, 30 Septembrie 2009
Multumesc d-na Avocat! O sa procedez in acest fel! Doi executori avem in oraselul nostru, macar unul sa execute in numele legii, fara sa fie necesara actionarea d-lor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz de investire formula executorie bontassorin bontassorin Buna ziua ! SC X sint actionat in judecata de SC Y ca debitor ( X ) si stabilit in incheiere de instanta ( primul termen - somatie , al doilea termen - ... (vezi toată discuția)
Comunicarea dispozitivului unei sentinte prin publicitate dyana33 dyana33 Buna ziua..am si eu o intebare. De ce este nevoie de comunicarea dispozitivului unei sentinte civile prin publicitate largita din moment ce instanta admite ... (vezi toată discuția)
Executare silita vali_ned vali_ned va rog ajutati-ma. Am avut un proces pe somatie de plata cu o alta firma catre care am datorii. Creditoarea a castigat somatia de plata,s-a dat sentinta ... (vezi toată discuția)