avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Partaj, taxa de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Partaj, taxa de timbru

Mi a fost respinsa cererea de partaj in care eu cer cota parte din valoare imobil după 15 ani de căsnicie și aducand că aport la î
reconstructia imobilului salariu, munca fizică și 2credite pentru bunuri , credite luate de mine, iar eu trebuie să plătesc taxa de timbru în valoare de 5000 lei,in plati eșalonate. Deoarece am deschis un alt proces și am reformulat cererea...fiind nevoita sa plătesc încă o taxa pentru al doilea proces în cuantum de 3000 lei. Cum pot face sa nu mai plătesc prima taxa,deoarece nu îmi pot permite. Ce pot face.? Menționez că am fost reprezentata de un avocat in instanta. Mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 August 2017
stefanliliana, utilizator
Atunci, draga doamna, cereti parerea unui alt avocat pentru actiunea de acum de „partaj”. Asta pentru ca era elementar pentru avocatul care urma sa va reprezinte in viitor la partajul introdus de alt avocat sa citeasca actiunea aia de partaj si sa o modifice cum voia el, chiar integral, pana la primul termen de judecata. Nu sa mearga cu actiunea prost redactata pe motiv ca nu raspunde el.
Nu mergeti la plati de taxe atat de mari fara sa mai cereti vreo doua pareri. Nu de alta, dar v-ati ars odata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa timbru partaj leona777 leona777 buna ziua, ma puteti ajuta cu un raspuns va rog. Am deschis proces de partaj impotriva fostului sot, ptr ca nu dorea sa vindem casa, am platit taxa timbru ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru mirceani mirceani Am deschis un proces de partaj care din nefericire s-a suspendat pntru neindeplinirea procedurii de citare, paratii locuind in afara Romaniei. Intrebare: ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa judiciara de timbru iojamaria iojamaria O persoana fizica a achitat in iulie 2013 o taxa judiciara de timbru, pentru o actiune de constatare de proprietate. Taxa s-a platiti la primarie, apoi 30 % , ... (vezi toată discuția)