avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... O.P.C.-ul mi-a divulgat datele personale partii ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

O.P.C.-ul mi-a divulgat datele personale partii reclamate

Acum circa o luna am reclamat OPC-ului Prahova prin serviciul de e-mail al oficiului,fara a semna sub anonimat, ca operatorul de transport de pe ruta care o foloseste fiul meu pentru a se duce la liceu ,pe abonamentele eliberate elevilor ,inca de prin luna februarie a anului curent,scrie pe ele NU SE DECONTEAZA,lucru care face ca liceul unde activeaza sa nu mai poata deconta 50% din valoarea lui.Primesc raspuns de la autoritate cum ca operatorul ar proceda legal.Toate bune pana aici.Ieri 01 oct,fiul meu se duce la sediul firmei sa ridice abonamentul lunar si este intimpinat de patronul firmei care-i retine legitimatia si refuza sa elibereze abonament pe motiv ca este fiul meu el recunoscandu-l dupa nume,iar dupa o serie de intimidari la care a asistat si un martor,mama unui coleg al sau, i-a transmis 'sa vi de mana cu tactu la sediul firmei daca mai vrei abonament'Am ramas perplex.Ma chema patronul firmei de transport la sedinda cu parintii!!!!Am revenit cu doua noi reclamatii.Una impotriva abuzului de a nu i se elibera abonament si alta despre retinerea legitimatiei,iar cealalta adresata conducerii OPC,sa ma lamureasca si pe mine cu ce drept inspectorul de control a divulgat datele mele personale punandu-ma in conflict deschis cu patronul firmei.Mentionez ca nu ma cunosc cu acesta eu locuind intr-o comuna langa Ploiesti iar acesta avind sediul in oras.Va rog spuneti-mi cum este de rezolvat aceasta problema grava,eu avind grija sa nu reclam OPC-ului sub anonimat.
Cel mai recent răspuns: raduallan , utilizator 21:32, 3 Octombrie 2009
Da aveti dreptate, insa comisarul aplica legea care este asa cum au facut-o altii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura proces-verbal andreeajum andreeajum buna ziua, am primit o amenda de la comisariatul judetean de protectie a consumatorului. la magazin eram doar eu, in calitate de gestionar-vanzator. avem ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate recuperare contravaloare abonament ankka2006 ankka2006 In data de 23.04.2014 fiul meu, în vârstă de 17 ani a achitat firmei GYM SRL suma de 200 lei, reprezentând contravaloare abonament pe o perioadă de 4 luni ... (vezi toată discuția)
Model de reclamație către comisariatul pentru protecția consumatorului Ares-3 Ares-3 Reclamatiile si sesizarile adresate Comisariatelor pentru Protectia Consumatorilor / Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor pot fi depuse doar ... (vezi toată discuția)