avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reparatie lift
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reparatie lift

la reparatie lift cheltuiala se imparte pe apartament sau pe nr.de persoane?cum e mai corect ?si daca se poate ,de ce?
Ar mai fi ceva-se imparte de la et.2 in sus sau la toti?
Ultima modificare: Joi, 1 Octombrie 2009
castelanul, utilizator
Cel mai recent răspuns: Armenteros , utilizator 01:22, 13 Noiembrie 2009
Cam asa, da.
Multumesc.
Exista oare o solutie de a corecta, pana la urma aceasta nedreptate?
E posibil, daca va puteti intelege cu vecinii Dv. si cu conducerea asociatiei, astfel incat in AG a proprietarilor sa se faca o propunere ca proprietarii de la parter si et.1 sa plateasca un procent mai mic din aceste reparatii.
Nu le convine, deci nu cred ca voi avea succes prin a discuta cu ei. Dar multumesc oricum.
Chiar daca A.G. hotaraste ca cei de la 1 sa plateasca o suma mai mica pentru reparatia liftului, acea hotarare este ilegala, iar daca cineva o contesta in instanta va castiga.
Sumele pentru intretinerea partii comune nu se negociaza, ca nu suntem la piata. Cu plata pentru energia electrica a liftului e cu totul altceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari legate de lift ibis ibis Buna ziua Va rog, in limita timpului disponibil, sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari 1. Cum se calculeaza la bloc intretinerea liftului: pe numar de ... (vezi toată discuția)
Plata pentru reparatia liftului Spulbar Spulbar Buna ziua, Intai as dori sa multumesc pentru un eventual raspuns la problema mea. Am cumparat un apartament acum 7-8 ani intr-un bloc mai vechi, deci nu ... (vezi toată discuția)
Lift si cheltuieli comune buigaa buigaa Din ce am citi am inteles ca se plateste liftul si daca stau la parter,dar se plateste dupa nr. de persoane sau dupa suprafata apartamentului ? La fel si ... (vezi toată discuția)