avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... POT SA CONTEST ORICE FISA DE APTITUDINE INDIFERENT DE ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

POT SA CONTEST ORICE FISA DE APTITUDINE INDIFERENT DE CUM ESTE BIFATA?

BUNA SEARA, SE FAC PRESIUNI DE CATRE CONDUCEREA INSTITUTIEI LA MEDICUL DE MEDICINA MUNCII SA BIFEZE ALTFEL DE CUM ESTE IN REALITATE DACA IMI DA APT PENTRU UN POST PROPUS DE EI(CONDUCEREA) SI REALITATEA ESTE ALTA EU CE TREBUIE SA FAC. MULTUMESC
Ultima modificare: Luni, 28 August 2017
BalanValentin, utilizator
Are dreptate sunt doua optiuni ... vi le-am postat mai sus

p.s.
Incercati sa nu mai scrieti cu majuscule .. este foarte greu de citit.
Ultima modificare: Luni, 28 August 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc foarte frumos si scuze
Angajatorul este cel care hotaraste ce post va poate oferi, din punct de vedere financiar convenabil firmei, tinanad cont de pregatirea dvs. profesionala si/ sau de motivul inaptitudinii in munca, respectiv de recomandarile medicale ale medicului specialist de medicina muncii cu care firma are incheiat contract de prestari servicii medicale.
Buna ziua ieri am primit o hirtie de la runos care m ia dato sa merg cu ia catre cabinetul medicina muncii prin care spune ,Prin prezenta va informam ca d ul BALAN VALENTIN incepind cu data de30,08.2017 urmeaza sa fie incadrat in functia de ingrijitor pe sectia recuperare motiv pentru care in contextul preved, cm si a hgr 355/2007 va solicitam examenul medical la angajarea in munca , adaptare periodic la reluarea activitati ceia ce urmeaza miine sa merg ca am programare
Ultima modificare: Marți, 29 August 2017
BalanValentin, utilizator
Nu aveti decat sa respectati cele precizate in adresa primita.

Alte discuții în legătură

Concediere art 61 lit c consuello consuello Buna seara, cum ar putea proceda un angajat care lucreaza pe un post ce presupune efort fizic, daca in urma unui accident ( ruptura ligamente) nu mai poate ... (vezi toată discuția)
Concediere - apt condiționat Ionescu Ana Ionescu Ana Se poate dispune concedierea unui angajat care a depus o fisa apt condiționat si nu i s-a oferit nicio alternativa in viitorul apropiat? (vezi toată discuția)
Concediere inaptitudine medicala zxz19 zxz19 Buna seara Care sunt pasii de urmat pt a concedia pt inaptitudine ( dupa ce avem fisa de aptitudine de la medicina muncii cu precizarea ca angajatul e ... (vezi toată discuția)