avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... POT SA CONTEST ORICE FISA DE APTITUDINE INDIFERENT DE ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

POT SA CONTEST ORICE FISA DE APTITUDINE INDIFERENT DE CUM ESTE BIFATA?

BUNA SEARA, SE FAC PRESIUNI DE CATRE CONDUCEREA INSTITUTIEI LA MEDICUL DE MEDICINA MUNCII SA BIFEZE ALTFEL DE CUM ESTE IN REALITATE DACA IMI DA APT PENTRU UN POST PROPUS DE EI(CONDUCEREA) SI REALITATEA ESTE ALTA EU CE TREBUIE SA FAC. MULTUMESC
Ultima modificare: Luni, 28 August 2017
BalanValentin, utilizator
Astazi am primit prin curiera spitalului pe semnatura o dispozitie ,avind in vedere cererea nr......... din 22.08.2017 (a mea) muncitor 1 zidar prin care solicita schimbarea locului de munca, Avind in vedere fisa de aptitudine nr........ /18.07.2017 eliberata de medic specialist med. muncii din care rezulta faptul ca susnumitul (eu) este inapt pentru functia detinuta in unitatea noastra.( adica zugrav}. In baza art.61 lit c din cm. DISPUNE Art.1. Incepind cu data de 01.09.2017. inceteaza prin concediere contractul individual de munca pe durata nedeterminata al (meu) muncitor 1 zidar in cadrul atelier reparatii comf art 61 lit c din cm. Art.2..incepind cu aceiasi data se va emite un alt contract individual de munca pe durata nedeterminata, prin schimbarea locului de munca si a functiei,compatibil cu pregatirea profesionala. sens in care va ve ti prezenta in termen de 3 zile de la comunicare pentru semnarea noului contract de munca. Art 3.serv. runos si serv. admin. vor duce la indeplinire. data este28.08.2017 dar eu am semnat si am consemnat data de astazi cind am primito ..Va rog sa mi spuneti ce nu este corect intre cele doua expuneri multumesc frumos.
orice diploma de calificare recunoscuta de legile din romania se considera pregatire profesionala?
Orice certificat/ diploma de calificare recunoscuta de legile din romania constituie dovada unei pregatiri profesionale.
Multumesc jurista spitalului spunea ca se refera la studii si nu la diploma de calificare
va rog daca puteti sa raspundeti la mesajul de la ora 17 si 9 minute multumesc

Alte discuții în legătură

Concediere art 61 lit c consuello consuello Buna seara, cum ar putea proceda un angajat care lucreaza pe un post ce presupune efort fizic, daca in urma unui accident ( ruptura ligamente) nu mai poate ... (vezi toată discuția)
Concediere - apt condiționat Ionescu Ana Ionescu Ana Se poate dispune concedierea unui angajat care a depus o fisa apt condiționat si nu i s-a oferit nicio alternativa in viitorul apropiat? (vezi toată discuția)
Concediere inaptitudine medicala zxz19 zxz19 Buna seara Care sunt pasii de urmat pt a concedia pt inaptitudine ( dupa ce avem fisa de aptitudine de la medicina muncii cu precizarea ca angajatul e ... (vezi toată discuția)