avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... POT SA CONTEST ORICE FISA DE APTITUDINE INDIFERENT DE ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

POT SA CONTEST ORICE FISA DE APTITUDINE INDIFERENT DE CUM ESTE BIFATA?

BUNA SEARA, SE FAC PRESIUNI DE CATRE CONDUCEREA INSTITUTIEI LA MEDICUL DE MEDICINA MUNCII SA BIFEZE ALTFEL DE CUM ESTE IN REALITATE DACA IMI DA APT PENTRU UN POST PROPUS DE EI(CONDUCEREA) SI REALITATEA ESTE ALTA EU CE TREBUIE SA FAC. MULTUMESC
Ultima modificare: Luni, 28 August 2017
BalanValentin, utilizator
Diplome care atesta studiile absolvite sunt emise de catre institutiile de invatamant urmare.
multumesc mult
In acea decizie lipseste durata preavizului, termen de contestare si instanta unde se contesta, lipsa mentiunii cu privire la locurile de munca vacante.
Ce trebuie sa fac in acest termen sa merg sa semnez noul contract? care nu specifica postul pe care va trbui sa il ocup va multumesc si va rog sa mi dati un raspuns.
Ultima modificare: Marți, 29 August 2017
BalanValentin, utilizator
nu era mai legal un act aditional atasat la contractul de munca?decit concedierea si apoi angajarea? MULTUMESC FRUMOS

Alte discuții în legătură

Concediere art 61 lit c consuello consuello Buna seara, cum ar putea proceda un angajat care lucreaza pe un post ce presupune efort fizic, daca in urma unui accident ( ruptura ligamente) nu mai poate ... (vezi toată discuția)
Concediere - apt condiționat Ionescu Ana Ionescu Ana Se poate dispune concedierea unui angajat care a depus o fisa apt condiționat si nu i s-a oferit nicio alternativa in viitorul apropiat? (vezi toată discuția)
Concediere inaptitudine medicala zxz19 zxz19 Buna seara Care sunt pasii de urmat pt a concedia pt inaptitudine ( dupa ce avem fisa de aptitudine de la medicina muncii cu precizarea ca angajatul e ... (vezi toată discuția)