avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executorul mi-a luat șomajul
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executorul mi-a luat șomajul

Bună seara. Am și eu o problema
Am poprire pe cont de la un credit neachitat, de luna asta am început sa iau șomaj. Chestia e ca mi-au luat toți banii. Nici măcar 1/3 din el. Când am înștiințat biroul executoarei Bej Constantin Andrada din Sibiu plus ca le-am demonstrat ca iau șomaj de aproape o săptămână, tot evita sa îmi trimită banii înapoi. Ba ca e în concediu, ba ca mai vad banii peste o luna, etc
Eu am nevoie de banii aceia, deoarece sunt sub medicamentație, unde as putea sa fac o reclamatie sau cum as putea sa îmi recuperez banii pana vineri?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 21:52, 29 August 2017
La Camera Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Alba. Vi s-a comunicat si mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz executor si comportament nepotrivit karina22 karina22 Buna seara, In urma unui contract de credit mi s-a pus proprire pe conturile detinute dar si la locul de munca unde aveam contractul suspendat de 2 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am avut poprire si a fost virata o suma si de catre ... PoprireTest1 PoprireTest1 Buna ziua! Am avut poprire si a fost virata o suma si de catre banca dar si de catre firma. Suma totala virata depaseste suma pe care o datoram. Am vorbit la ... (vezi toată discuția)
Executare silita si abuz in executare silita iuly185908 iuly185908 Buna ziua Am luat un credit de nevoi personale in valoare de 10 000lei , din care su ramas de plata 3614,64lei + dobanzi de 291,72lei. Am primit acasa ... (vezi toată discuția)