avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatie

daca primesc un apart. in donatie , ce costuri suport pentru acte si de cine poate fi atacat?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:09, 30 August 2017
Daca fiul mai detine si alte bunuri, in afar de acest apartament, contractul de donatie este cat se poate de sigur.
Copiii/parintii/sotul au de unde sa isi intregesca dreptul la rezerva succesorala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la mostenire ContSters255097 ContSters255097 Buna ziua Situatia mea este urmatoarea: tatal meu este recasatorit avand si un copil din casatoria respectiva, apartamentul care i-l are impreuna cu mama i-l ... (vezi toată discuția)
Mostenire/donatie apartament buna ziua! sper sa gasesc raspunsul la intrebarea mea, ca am ... deliaena1402 deliaena1402 Buna ziua! Sper sa gasesc raspunsul la intrebarea mea, ca am primit atatea pareri, incat nu stiu ce sa mai cred. Matusa de pe tata impreuna cu sotul ei au ... (vezi toată discuția)
Mostenire rosualbastru rosualbastru buna ziua,as dori sa stiu care ar fi medoda cea mai sigura prin care parintii mei imi lasa un apartament si care nu poate fi atacata niciodata si care ar fi ... (vezi toată discuția)