avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Interdictie la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Interdictie la locul de munca

Buna ziua.am nevoie de un sfat va rog. Lucrez intr.o rafinarie unde se incarca cisterne ptr a merge catre statii peco. Unul din soferi a intins mana prin gemuletul unde eu stateam si ii completam actele. Nu stiu exact intentia lui insa i.am dat peste mana. Seful pazei a obsv si a intocmit un raport cf caruia soferul a vrut sa imi de mita iar mie ptr tentativa de luare de mita. In aceasta situatie fara a da nicio declaratie nimic mi.a fost interzis definitiv accesul in rafinarie si implicit la locul de munca fiind anuntat ca sunt in fara plata. Ce pot face in acest sens? Se poate ocupa itm de o astfel de situatie? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:53, 31 August 2017
Daca veti fi cercetata disciplinar, atunci in cursul cercetarii disciplinare prealabile aveti dreptul sa formulati si sa sustineti toate apararile in favoarea dvs si sa oferiti persoanei imputernicite sa realizeze cercetarea toate probele si motivatiile pe care le considerati necesare, precum si dreptul sa fiti asistata la cererea dvs., de catre un avocat sau de catre un reprezentant al sindicatului al carui membru sunteti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca nu se dau diagramele unei firme care nu a platit soferul ce risca? calin112 calin112 Intrebarea mea este urmatoarea : un sofer care este neplatit ce risca daca nu da diagramele firmei care nu la platit? Multumesc! (vezi toată discuția)
Concediere abuziva -Valy- -Valy- Daca am fost anuntat ca s-au depus la ITM actele pt desfacerea CIM pe motive disciplinare (neprezentare la servici) mai pot face acum o sesizare la ITM sa ... (vezi toată discuția)
Decizie de concediere in baza articolului 61 lit. a rog ajutor Negrea Oana Negrea Oana Am un angajat care ocupa functia de sofer. De saptamana trecuta, mai exat din data de 01.11.2011, nu a mai venit la servici. Hotararea a fost luata probabil in ... (vezi toată discuția)