buna ziua, as vrea sa stiu daca mi se desface contractul de munca indisciplinar (3 zile nemotivate - nu mi-a acceptata demisia la zi), are voie angajatorul sa nu-mi dea restul de bani? si daca are motiv sa ma dea in judecata? (asa am fost amenintat)
1. Indiferent de motivul pentru care a incetat CIM, angajatorul este obligat sa achite drepturile banesti legale la zi.
2. Daca nu o face il puteti da in judecata la Tribunalul din judetul unde domiciliati sau aveti resedinta. Fiind litigiu de munca nu platiti taxe.
1- Plata salariului se face obligatoriu pentru activitatea depusa,nu vi se pot face retineri din salariu oricum.
Daca nu-l primiti sesizati ITM-ul .
Pentru neplata salariului actionati in instanta angajatorul,dar aveti termen 30 de zile de la primirea deciziei de desfacere CIM.
2.Prejudiciu este pierdere materiala sau morala provocata ciuva,dauna,paguba.
Ajutor,ajutati-ma
nykolla
am si eu mare probema,ce se poate intampla daca sefa mea nu vrea sa imi accepte demisia?pt ca miam depus demisia unde anume lucram si nu vrea sa mi-o accepte ... (vezi toată discuția)
Demisie la zi
anelice
BUna ziua,
In cazul in care doresc sa -mi schimb locul de munca am dreptul de a-mi prezenta demisia la zi ? Adresez aceasta intrebare deoarece angajatorul ... (vezi toată discuția)