avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrarea demisiei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrarea demisiei

Buna ziua,
Imi puteti spune va rog care este procedura de inregistrare a unei demisii cu preaviz?Din momentul in care am inmanat-o, unde trebuie ea inregistrata si cand?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:58, 13 Septembrie 2017
Buna ziua, am si eu o intrebare scurta va rog. Atunci cand m-am angajat am avut o functie, intre timp am primit o functie de conducere. S-a facut act aditional cu schibmare functie, salariu restul clauzelor fiind identice ca in contractul initial. Daca in contractul initial am preaviz de 20 de zile si acesta nu s-a modificat prin actul aditional cand am trecut la functie de conducere, ce preaviz trebuie sa indeplinesc, de 20 de zile ca in contract sau de 45 de zile cum este in lege? Multumesc.
20 de zile cum este mentionat in c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul preaviz concediere Ionut B Ionut B In cazul concedierii (motive neimputabile), durata preavizului fiind de 20 de zile lucr., termenul in cauza curge de la data comunicarii, sau incepand cu ziua ... (vezi toată discuția)
Desfacere contractului de munca janos87 janos87 Sunt angajat pe perioada determinata de 3 luni, dar as dori sa demisionez mai repede care sunt problemele, ce pot aparea daca angajatorul nu-l vrea sa ... (vezi toată discuția)
Drepturile angajatului in urma depunerii demisiei LindaR LindaR Buna ziua, situatia pe care o voi enunta este una speciala si implica mai multe aspecte, respectiv probleme. Este vorba de un angajat cu o vechime de 24 de ... (vezi toată discuția)