avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contract inchiriere spatiu comercial
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contract inchiriere spatiu comercial

Buna ziua,

Va rog mult sa ma luminati si pe mine cum trebuie sa procedez.
Mi-am infiintat o firma. Pentru punctul de lucru vreau sa inchiriez un spatiu comercial. Trebuie sa inchei cu proprietarul spatiului un contract de inchiriere la notar si apoi sa merg cu acest contract la Administratia Financiara? Am auzit ca e suficient sa completez si sa depun, impreuna cu proprietarul spatiului, un formular/tipizat de la Administratia Financiara fara sa mai facem in prealabil un contract de inchiriere la notar.

va multumesc anticipat pentru lamuriri
Cel mai recent răspuns: gaboanta2 , utilizator 18:59, 4 Octombrie 2009
Proprietarul este persoana fizica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere Katri Katri O persoană fizică doreşte să închirieze un imobil la o persoană juridică. Care sunt paşii de urmat? Încheiem un Contract de închiriere sub ... (vezi toată discuția)
Contractul de închiriere mia_bv mia_bv Pentru ca contractul de închiriere încheiat între proprietar şi chiriaş să producă efecte juridice este suficient să conţină doar semnăturile celor ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat Este interzis contractul de comodat intre persoana fizica (comodant) si persoana juridica (comodatar) ? Pentru deschidere punct de lucru trebuie inregistrat la ... (vezi toată discuția)