avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... SCHIMBARE PRESEDINTE DE ASOCIATIE BATAUS
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

SCHIMBARE PRESEDINTE DE ASOCIATIE BATAUS

M-am uitat putin prin topicurile acestui forum, insa nu am putut sa le parcurg pe toate. Ne-ar interesa, pe mai multi locatari/proprietari, cum sa scapam de un presedinte de asociatie care nu face, de 10 ani, o adunare generala anuala asa cum prevede legea, calomniaza proprietarii, este foarte irascibil, este fost puscarias inchis pentru furt si renumit pentru "batalii" date oricui a incercat sa-i stea in cale. Care este posibilitatea noastra de a scapa de acest despot, repet, el neconvocand adunari generale? Daca mergem cu un tabel din apartament in apartament si obtinem suficiente semnaturi, apoi prezentam primariei acest tabel, poate fi eliberat din functie?
Cel mai recent răspuns: cristi_adv , utilizator 20:44, 7 Octombrie 2009
Am propus daja varianta asta... nu ne pricepem insa la acte si un sef de scara imi spunea ca este mai scump asa, ca sunt cheltuieli mai mari cu salariile...
Deci buturuga mica, in cazul Dv., nu poate rasturna carul cel mare!!! ...:) Ma rog, as putea sa va argumentez cu parti bune si parti rele de ce ar fi necesar acest lucru, dar nu e cazul s-o fac acum.
Paradoxul e ca oamenii astia si-au "ales" (ca de fapt este o clica de cateva persoane care a tras toate sforile, fara a exista o AG in acest sens) presedinte de asociatie un infractor (renumit pt acte de violenta, apoi violenta domestica, furt, injurii). Ma minunez intruna ce poate face romanul cand ii lipseste mintea de pe urma.
imi cer scuze ca intervin si eu cu o problema similara dar ce e de facut daca presedintele este si agresiv fata de toti ceilalti locatari si pe deasupra este si membru a-l partidului PNTCD .Am incercat sa adun pe baza de tabel nominal cele 20% de semnaturi de la locatari dar m-am trezit cu un refuz total zicandu-mi ca le este frica de el semneaza dar cu conditia ca el sa nu vada tabelu si sa nu ii afecteze ceea ce nu le-am putut garanta .Degeaba am facut sesizari la primarie dar nu am rezolvat nimic la politie nu am putut face nici o reclamatie ca fata de mine nu a schitat nici un gest in afara de faptul ca era mort de beat si nu stiai ce scoate din gura. Chiar as vrea sa stiu si eu ce se poate face in astfel de situatii.(aceasta situatie este la unul din apartamentele pe care le am si e destul de nasoala). Vorba cuiva ,,pentru ca raul sa triumfe cel bun nu trebuie sa faca nimic".Va multumesc
Si credeti ca fiind membru al PNTCD inspira atata teama?:) Pai daca proprietarii blocului nu pot face nimic ca sa-l disloce de teama ca ce?...ce le poate face? Ii impusca? Le bate copiii? Nu zau, asta chiar e o atitudine neserioasa din partea proprietarilor. Si chiar toti se tem de acest capcaun pntcd-ist?

Alte discuții în legătură

Antene gsm pe blocuri de locuinte dan.dan dan.dan Buna dimineata, Vreau sa stiu daca o firma de telefonie mobila poate instala pe terasa blocului antene GSM fara acordul tuturor locatarilor din bloc. Stiu ca ... (vezi toată discuția)
Adunare generala extraordinara i_andreea2005 i_andreea2005 Buna ziua. Am cateva nelamuriri legate de adunarea generala extraordinara asociatiei de locatari si as dori sa ma ajutati : Astazi a avut loc Adunarea ... (vezi toată discuția)
Lucrari bloc fotbalistul fotbalistul Buna ziua, Lucrarile in bloc, de genul, repararea terasei, inlocuirea coloanelor de apa, reparatia liftului, sunt lucrari ce necesita sume de ... (vezi toată discuția)