avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... inchiriere uscatorii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

inchiriere uscatorii

Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti si mie pasii care trebuiesc urmati pentru a se inchiria doua uscatorii aflate la parterul blocului(cate una pe fiecare scara-asociatia este compusa din 2 scari).Cine poate hotara acest lucru,de cate semnaturi este nevoie,pot proprietarii de pe o scara sa hotareasca in numele celeilalte scari...etc.
Pot membrii unei asociatii sa se inscrie la inchirierea acestor spatii?Va rog sa ma sprijiniti in rezolvarea acestei probleme care naste foarte mari discutii in randul proprietarilor.

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 12:21, 6 Octombrie 2009
@vasile viorel
Comitetul executiv decide care din cererile de inchiriere sunt mai avantajoase pentru asociatie. Este o licitatie, da, daca sunt mai multe cereri. Vreti neaparat un sablon? Nu exista. Cunoasteti legea, vi s-a si raspuns de o maniera lamuritoare. Nu vad ce nu intelegeti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se elibereaza uscatoria? unitescu unitescu Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc in care, ca in multe altele, uscatoria a fost ocupata in mod abuziv de cativa \"dinozauri\" si transformata in depozit de ... (vezi toată discuția)
Spatiile inchiriate de asociatie rebell_rose rebell_rose Buna ziua, La parterul blocului avem o uscatorie pe care dorim sa o inchiriem. Care este procedura legala de a inchiria acel spatiu si ce declaratii trebuie ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu comun asociatie de locatari shoki shoki Va salut, am si eu o intrebare de la care raspunsul sunt mai mult ca sigur ca il voi gasi aici:) Vreau sa inchiriez un spatiu comun din imobilul in care ... (vezi toată discuția)