avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot face sa numim o persoana tutela minorului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot face sa numim o persoana tutela minorului nostru

Daca eu,sotia si baiatu de 22 ani am deceda printro nenorocire de cel de al doilea copil care este minor ce se va intampla cu el si ce am putea face noi sa-l punem la adăpost si sa nu rămână pe drumuri,sau sa putem numi o familie care sa-l ia in intretinere,ce ar trebui sa facem,adică testament o persoana pe care sa o numim ca tutela copilului nostru si unde se pot face aceste demersuri(notariat-avocat-sau instituti ale statului)
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:38, 29 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Art.114 din Codul civil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil ruxandra-maria ruxandra-maria Daca eu si sotul plecam din tara lasand copilul in grija mamei, trebuie sa mergem la un notar sa o lasam in custodie? Mentionez faptul ca avem probleme cu ... (vezi toată discuția)
Act de incuviintare tutela cica elena cica elena Ce trebuie sa fac pentru a primi tutela unui nepot cat maica sa e plecata in strainatate?Copilul nu are decat mama.Daca se poate sa imi spuneti ce acte imi ... (vezi toată discuția)
Custodie Loda Loda Buna! Am inteles ca se poate sa las custodia unui copil minor prin testament cui vreau eu. e adevarat? ce tb sa fac? multumesc! (vezi toată discuția)