avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... TEMEI LEGAL - PENTRU AUTORIZARE CONSTRUIRE COLOANA GAZ ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

TEMEI LEGAL - PENTRU AUTORIZARE CONSTRUIRE COLOANA GAZ IN SCARA DE BLOC

Am depus cerere de racordare la sistemul de distributie gaze naturale pentru o scara de bloc pe asociatia de proprietari am obtinut acord de acces la sistemul de distributie,firma de distributie a obtinut autorizatia de construire bransament de gaze naturale, s-a executat bransamentul ,coloana de pe casa scarii s-a executat cu o firma autorizata cu proiect avizat,acum primaria ne someaza cu amenda ca sa obtinem autorizatie de construire si pentru instalatia de utilizare -coloana de gaze de pe casa scarii si in apartamente .este corect? Este legal?
Cel mai recent răspuns: Silvia29 , utilizator 14:32, 9 Mai 2019
Trebuia sa deschideti o discutie noua pentru a nu obliga pe cei care doresc sa comenteze sa parcurga toate comentariile facute in urma cu mult timp.
Solicitati primariei sa precizeze in scris art.de lege care mentioneaza obligativitatea existentei autorizatiei de ctie. pentru cazul prezentat de dvs. respectiv despre retroactivitatea aplicarii legii.
Ideea e ca le-au trimis direct procesele verbale de contraventie cu amenda, intemeiate pe art.26 lit a din legea 50/1991. Ba mai mult, in cuprinsul procesului verbal de contraventie dispune si anumite masuri cum ar fi: oprirea executarii lucrarilor de constructii de la data comunicarii procesului verbal, acestea fiind terminate de 16 ani. Pe mine ma interesa daca in contestatie pot invoca un termen de prescriptie?
Art 31 din Legea 50/1991. Dreptul de a constata si aplica amenzi se prescrie in 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este necesara obtinerea autorizatiei de construire pentru instalatia de utilizare (coloana de gaze )de pe casa scarii? mioara_gheorghe mioara_gheorghe Am depus cerere de racordare la sistemul de distributie gaze naturale pentru o scara de bloc pe asociatia de proprietari am obtinut acord de acces la sistemul ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de racord gaze pe apartament stela chelner stela chelner Buna ziua Asociatia de proprietari a primit somatie pentru a prezenta autorizatie de racord pentru fiecare apartament care are instalatie de gaze. Exista ... (vezi toată discuția)
Anveloparea facuta de mine este acum desfacuta marilenarotaru1968 marilenarotaru1968 Va rog sa-mi spuneti daca ma pot retrag din asociatia se locatari deoarece nu doresc sa se intervina asupra amenajarilor facute de mine prin forte proprii. ... (vezi toată discuția)