avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Posesie de cannabis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Posesie de cannabis

Acum cateva luni eram afara impreuna cu in prieten pe o banca in fata unei scari de bloc, foarte aproape de domiciliul lui. In jurul orei 1:00 se opreste in fata bancii o masina de politie care ne cere sa ne ligitimam si apoi ne perchezitioneaza. Asupra noastra nu a gasit NIMIC, dar aproximativ in 2-3m in spatele bancii, in gradina blocului au gasit 2 bucatele de staniol, pe care ulterior politistul le-a deschis la sectie spunandu-ne ca este cannabis. Acolo am declarat faptul ca bucatile de staniol nu ne apartin, politistul gasindu-ne cu 2 doze de bere in fata legat de care nu a avut nimic de comentat, afirmand faptul ca noi consumam alcool. Dupa declaratii politistii ne-au lasat sa plecam, astazi fiind contactat de o persona de la DIICOT care m-a rugat sa ma prezit la sediu pentru a sta de vorba cu procurorul de caz fiind acuzant intr-un dosar. Ce se v-a intampla mai departe? Care este abordarea corecta asupra situatiei ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:26, 5 Octombrie 2017
Avocatul pe care doriți să îl contactați telefonic il puteti apela apăsând pe ,,suna"" daca intrați dupa telefonul mobil.
Chiar dacă nu vedeti numărul veti face apelul telefonic.
Ultima modificare: Joi, 5 Octombrie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate întâmpla? chemat la audieri după un an și jumătate roba roba acuma un an jumate ma prins politia cu un 0 ,5 la mine de iarba si acuma dupa un an jumate mau sunat sa merg la audieri de la anti drog si nici nu sa prezentat ... (vezi toată discuția)
Ce se întâmplă cand ești citat de către diicot ? AndreiCiridan AndreiCiridan Bună seara, Scriu acest mesaj pentru a primi un sfat de la cineva care cunoaște procedura penala în ceea ce privește consumul de droguri de risc ( ... (vezi toată discuția)
Consum cannabis,citație Unutilizator24 Unutilizator24 Bună ziua! Întrebarea mea vine după următoarea întâmplare:Am fost prins,deținând cannabis ,mai puțin de un gram iar polițistul ce mi-a întemeiat ... (vezi toată discuția)