Buna ziua. As dori sa aflu daca exista vreo cale legală prin care tatăl fetiței sa fie obligat sa imi acorde acceptul ptr a părăsi tara.mentionez faptul ca refuză categoric o colaborare amiabilă în favoarea fetiței. De la despărțire din 2010 nu s- a mai interesat vreodată de copila si ii achita o pensie alimentara de 216 ron stabilită tot in 2010.având in vedere ca nici măcar nu stie cum arata fata de la vârsta de 1 an si 7 luni ar fii un atu pentru mine?
Da .era asa as dori . Sotul meu lucreaza acolo am merge si noi dar fara fata nu pot. Nu ar putea trei linistita si sa imi las copilul la bunici,rufe etc.practic caut o solutie pentru binele copilului . Cu siguranta ii va fi mai bine daca reusim sa reintrunim familia . Acolo as avea siguranta 100%
Daca in hotarare scrie ca minora vi se incredinteaza spre crestere si educare, nu aveti nevoie de acordul tatatlui sa plecati din tara.
Mi-e teama insa ca s-a cerut ( gresit) doar stabilirea locuintei copilului la dvs, ceea ce ar insemna ca aveti nevoie de acord.
Cititi cu atentie hotararea si reveniti cu un raspuns.
Tata doar cu numele
4carmen0
Sunt divortata de 6 ani. Am un copil care imi este incredintat.
Timp de 6 ani tatal copilului l-a cautat telefonic doar de ziua lui, fara sa plateasca pensie ... (vezi toată discuția)