OutStanding a scris:
Domnule consilier, acum 6-7 ani am sunat la un operator de telefonie mobilă și am cerut să-mi spună numărul pe care-l apelasem, de pe numărul pe care îl foloseam în acea perioadă, precizând data și ora. Foarte amabil din partea operatorului să-mi pună la dispoziție un număr pe care-l accesasem cu un an în urmă.
Domnule Iorga : trackmyphones.com, sau căutați pe google ''Android remote call recorder'', asta dacă nu e vită să folosească iPhone. Succes!
Poate nu ați citit atent ce a scris.
Conținutul convorbirilor telefonice NU se înregistrează de către companiile de telefonie.
De altfel, chiar și modul pe care îl sfătuiți să îl folosească este ilegal.
După legea română infracțiunile nu pot fi luate în considerare că fiind proba in instanta.
Înregistrarea fara drept, a unei convorbiri telefonice este considerată infractiune, conf. Art.226. Cod Penal - Violarea vieții private.
In plus de asta, mama fetiței nu a făcut nimic rău. Faptul că vorbește cu un bărbat, nu este ceva ilegal sau imoral.
Că presupune tatăl că este ceva mai mult de atât, asta deja este altceva, dar tot nu este ilegal.
Sunt probleme de cuplu ce pot apare la oricine. Este o realitate crudă și nedorita, dar asta este .
Până una-alta, dacă știți intențiile bunicii și ale mamei, limitativă la a trimite bani mai putini strict pentru fetița, sau găsiți o altă soluție mai legală și eficientă.