avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Se poate anula declarația consimțământ ieșire din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Se poate anula declarația consimțământ ieșire din țară minor?

Bună. Cum se poate anula declarația pentru ieșirea din țară a unui minor? Mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 16 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: proastasatului , utilizator 13:41, 20 Octombrie 2017
sper ca mama sa stie sa faca ulterior retractarii acordului tatalui, o cerere in pretentii solicitand costurile ocazionate de calatoria pierduta si daune morale.
Ultima modificare: Vineri, 20 Octombrie 2017
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

ps: Nu in ultimul rand un sfat: In calitate de parinti, mame sau tati, suntem modele pentru copiii nostri iar printre atributiile noastre, uneori, se numara si cea de a face lectii cu copiii nostri. Ar fi de preferat sa ne preocupam mai mult de educatia pe care o putem oferi si mai putin de "consensul" de la frontiera. Cu certitudine copilului i-ar fi mai de folos un parinte care se "lupta" mai putin cu vacantele lui si mai mult cu dificila parcurgere a procesului de alfabetizare, oricat de inspaimantator pare acesta!
Ultima modificare: Vineri, 20 Octombrie 2017
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minori b-8 b-8 Buna seara Daca copiii minori au fost incredintati prin hotarare judecatoreasca mamei(tatal a cedat custodia copiilor de comun acord, mamei) si aceasta ii ... (vezi toată discuția)
Schimbarea domiciliului in afara tarii impreuna cu minor diana lazar diana lazar Buna seara, Am divortat in urma cu 5 ani si prin hotararea de divort copilul, atunci in varsta de 6 ani, mi-a fost incredintat (custodie unica). Am primit o ... (vezi toată discuția)
Scoaterea minorului din tara dupa divort a-cristina a-cristina buna seara!am un baietel de 11 ani care in urma divortului mi a fost incredintat spre crestere si ingrijire ,tatal are drept de vizitare.intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)