DAN POPESCU a scris:
In opinia mea, nu cred ca ,este un viciu ascuns,cred ca este destul de dificil sa dovediti in instanta ca este un viciu ascuns.
Va multumesc pentru timpul acordat, insa ma asteptam la o discutie/analiza mai ampla legat de acest aspect de care ati pomenit si anume ca nu as putea sa dovedesc acest lucru. Defapt, de la un avocat, ma astept sa vina cu solutii, care in acest caz nu cred ca este o chestie imposibila pentru a-mi dovedi adevarul/paguba.
Acuma daca stau sa ma gandesc, nu cumva primii pasi de dovedire/constatare este sa anunt primaria care a facut reabilitarea, sa faca o constatare la fata locului, ca sa vedem ce si cum e cu vechiul termopan care n-a fost schimbat ?
Daca as lua-o pe aceasta cale cu primaria si ar constata ca este chiar in neregula situatia, ce va face primaria ? Nu-i va da amenda vechiului proprietar ? Si apoi cum voi fi eu despagubit ca sa am acele termopane care am crezut ca sunt in urma reabilitarii. Probabil primaria va obliga vechiul proprietar sa puna, pe banii lu termopane cu anumite caracteristici ?