avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O pot da în judecată pe amanta soțului?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O pot da în judecată pe amanta soțului?

Buna ziua,
Pot da in judecata amanta sotului pt ca mi -a stricat casnicia, iar mai noi ma si hartuie cu tot felul de mesaje?
Ultima modificare: Marți, 24 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: mrays99 , utilizator 11:35, 27 Octombrie 2017
Viorica-25 a scris:

Cum au spus si antevorbitori mei, va concentrati atentia intr-o directie gresita....amantei puteti sa ii deschideti proces, insa doar pentru hartuire, dar si acolo tb. consultat un avocat pentru a analiza probele detinute (ex. daca mesajele face legatura directa cu amanta, continutul si agresivitatea acestora, etc.) si pentru evaluarea corecta a sanselor si a pasilor care trebuie urmati,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire amanta sotului Ramoon Ramoon Buna ziua, Nu am stiut unde sa postez subiectul, asa ca rog unul din admini sa-l mute daca nu e topicul corect. Sa va postesc in mare: sotul meu are o rel ... (vezi toată discuția)
Dacă am probe care dovedesc infidelitatea soțului meu, ,,amanta“ ar putea fi chemată în judecată pentru despăgubiri? Bbbc Bbbc Daca am probe care dovedesc infidelitatea sotului meu , “ amanta “ ar putea fi chemata in judecata .. sa plateasca despagubiri ? (vezi toată discuția)
Ma pot adresa cu plangere la politie pentru adulter ? Ana_86 Ana_86 am inteles ca adulterul nu mai este incriminat , minunat ,dar e corect ?! am auzit ca politia nu se mai ocupa de asa ceva ... trebuie sa ma adresez instantei ... (vezi toată discuția)