avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de intretinere

contractul de intretinere poate fi atacat in instanta? si daca da care sunt caile de atac?
Cel mai recent răspuns: adypompy , utilizator 19:20, 27 Octombrie 2009
bunica mea, pensionara CAP si urmas de veteran de razboi a fost intretinuta de matusa mea, casnica, mama a 4 copii, doar sotul ei muncind.efectiv au trait pe spatele bunicii, ea fiind izolata intr-o camera.in ultimii ani de viata bunica a suferit de cataracta si si-a pierdut vederea, matusa fiind angajata insotitor.astfel nu vad cum a intretinut-o pe batrina
mentionez ca ceilalti mostenitori nu au renuntat in scris la dreptul lor de mostenire
Ultima modificare: Marți, 27 Octombrie 2009
adypompy, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de intretinere cu drept de uzufruct viager poate fi atacat? elyelena elyelena buna ziua.parintii mei mi-au facut contract de intretinere cu drept de uzufruct viager unei case si unui teren.in tot timpul cat au fost in viata mi-am ... (vezi toată discuția)
Contract de intretire. vasile 2 vasile 2 Contractul de intretinere cu uzufruct viager poate fi atacat ? La notariat ni s-a spus caci contractul poate fi atacat de persoana din intretinere, iar dupa ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere nicole852107 nicole852107 buna ziua.am si eu o problema ,poate ma ajutati umpic...in 1986 bunica mea le-a facut contract de intretinere parintilor mei pe cota de 2/8 din din casa si ... (vezi toată discuția)