Intr-un proces nu se ajunge la justificarea fiecărui leuț.
ok, nu fiecare leut insa atunci cand din 7050 mama justifica doar 2000 maxim eu cred ca e o problema.
In privința creșterii unui adolescent, instanțele consideră că este multa munca.
Instantele considera cumva si daca munca respectiva trebuie remunerata de catre nerezident?
Nu spun că-l duce la opționale, asta nu înseamnă că nu face nimic pentru el părintele care îl creste.
Nimeni nu a spus ca nu face nimic insa, pensia alimentara se datoreaza copilului nu fostului partener. E de verificat cat ajunge la copil si cat la rezident.
iar faptul ca e mult de munca cu un adolescent.......exact ce face nerezidentul cand e copilul la scoala pana la ora 2? Hai, jumatate de ora a facut micul dejun si cealalta jumatate de ora a strans si a spalat. Inca 10 minute pune rufele in masina de spalat, sterge praful 20 de minute, calca alta jumatate de ora ( si asta nu se face zilnic). Mai punem o ora piata ( care iar nu se face zilnic) si inca o ora gatitul. E doar ora 12, la 2 ii mai pune ceva de mancat si strange si gata.
Adolescentului nu ii mai citesti, cum faci cu copilul mic, nu il mai stergi la fund, nu mai stai neaparat dupa el ca pune mana pe fierul de calcat. Nu zic ca nu esti atent la copil si nu te ingrijesti de el insa la naiba, cel putin administrativ e mult mai simplu.
Majoritatea doamnelor care scriu aici au servici si ma indoiesc ca au praful acasa de 2 cm. Si ele fac curat, si ele pupa si ele ingrijesc.
Si oricat m-as contra eu cu dansele, bag mana in foc ca niciuna nu ar accepta sa stea acasa pe banii fostului, oricare ar fi relatiile dintre ei.
Am stat si eu acasa cu copilul si da, cand era mic nu aveam timp sa respir, ma bucuram sa am 5 minute la baie singur. Acum insa...cu totul altceva si nu e adolescent.