avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... examen admitere magistratura noiembrie 2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

examen admitere magistratura noiembrie 2009

S-a inscris cineva la examen?
Cum stati cu invatatul/repetatul?
Cel mai recent răspuns: ALADIN , utilizator 12:25, 26 Ianuarie 2010
euuu?
avand in vedere faptul ca m-am apucat abia dupa ce s-au afisat dosarele acceptate ......... mai am ...... pen special azi , de maine procedura penala si poate pe sambata sa citesc si eu lg de organizare si ce mai apuc din cedo...( am apucat sa citesc doar vreo 8 cauze :sorry:
nu sunt tocmai un exemplu dar ......
speram ca va fi si la primavara un examen:stunned: si atunci nu voi mai fi in asteptarea raspunsului de acceptare a dosarului
spor si bafta !!!
la cedo te sfatuiesc sa citesti printre randuri- si sa citesti cu atentie doar acolo unde scrie "curtea retine ca...." , "conform jurisprudentei curtti....", "curtea arata ca..." si sunt in paranteze trimiterile catre alte cauze, deoarece mie mi se pare ca acolo este esenta despre jurisprudenta curtii.
;) merci
asa am si procedat , iti dai seama ca nici nu am timp si nici dispozitie sa ma apuc sa citesc toata "polologhia "
chiar cu riscul de a ma descuraja cu raspunsul , in cat timp ai repetat procedura pen ?
Ultima modificare: Marți, 10 Noiembrie 2009
ENGFULL, utilizator
2 zile- ieri m-am apucat azi termin.
dar nu am tratatul lui neagu, am o carte de vreo 500 de pag care urmeaza linia codului cu cateva explicatii
de ce sa te descurajezi?
nu te raporta la altii, da ce ai mai bun in tine:)
eu citesc doar codul la proc pen

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2010 danielled danielled Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta? (vezi toată discuția)
Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)
Ce stil de a invata aveti? allyssa allyssa Eu observ ca ma chinui fara prea mult succes sa invat civilul, am lasat penalul la urma si procedurile. In facultate, liceu etc. obisnuiam sa imi rescriu ... (vezi toată discuția)