euuu?
avand in vedere faptul ca m-am apucat abia dupa ce s-au afisat dosarele acceptate ......... mai am ...... pen special azi , de maine procedura penala si poate pe sambata sa citesc si eu lg de organizare si ce mai apuc din cedo...( am apucat sa citesc doar vreo 8 cauze :sorry:
nu sunt tocmai un exemplu dar ......
speram ca va fi si la primavara un examen:stunned: si atunci nu voi mai fi in asteptarea raspunsului de acceptare a dosarului
spor si bafta !!!
la cedo te sfatuiesc sa citesti printre randuri- si sa citesti cu atentie doar acolo unde scrie "curtea retine ca...." , "conform jurisprudentei curtti....", "curtea arata ca..." si sunt in paranteze trimiterile catre alte cauze, deoarece mie mi se pare ca acolo este esenta despre jurisprudenta curtii.
;) merci
asa am si procedat , iti dai seama ca nici nu am timp si nici dispozitie sa ma apuc sa citesc toata "polologhia "
chiar cu riscul de a ma descuraja cu raspunsul , in cat timp ai repetat procedura pen ?
2 zile- ieri m-am apucat azi termin.
dar nu am tratatul lui neagu, am o carte de vreo 500 de pag care urmeaza linia codului cu cateva explicatii
de ce sa te descurajezi?
nu te raporta la altii, da ce ai mai bun in tine:)