felicitari kateri !!!!
mie mi s-a parut simplu , fata de ex de la inm
nu am facut scorul minim , doar 6.15 , dar corect .... m-a tras in spate procedura penala , pe care recunosc ca nu o stiu , nici in vara pt inm nu am apucat sa o retin si nici acum nu am apucat sa -mi fixez notiunile , daca la celelalte materii am gresit cate 1 intrebare , la proc pen si mai ales la spetele de pen si proc pen am gresit f mult , oricum sunt la diferenta de 4 spete ( haz de necaz ) dintre care una am copiat gresit raspunsul pe grila ( si era corect raspunsul pe care il dadusem ) si cum era intrebarea 63 mi-a fost teama sa o iau de la capat cu pictatul bulinelor asa ca am zis " fie numai asta gresita "
inca vreo 2 , am gandit raspunsul dar /..... m-am dus gresit in cele din urma
concluzia este ca ... e mult mai simplu ca la inm - cel putin sb de teorie , sunt super simple - trebuie sa stii institutia respectiva , stii sau nu , fara sa te trimita la conexiuni cu alte institutii
la cedo desi am citit doar vreo 25 de cauze , nu am intalnit nici una cu inchirierea si am gresit-o in consecinta ( trebuia sa mai bifez si raspunsul cu "creanta " pe cel cu "bunul " am bifat )
la spete insa la civil a mers , a fost ok , am gresit 1 , pe cea cu partajul
dar .... la procedura penala .... dezastru ....( se vede pe grila mea cu ochii inchisi materia pe care nu o stiu ) am gresit atat la teorie cat si la practic - deci trebuie sa ma concentrez pe aceasta materie , sa-mi achizitionez si o carte ceva , si niste carti de spete
felicitari celor buni si .... spor celor care mai au de invatat