avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... examen admitere magistratura noiembrie 2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

examen admitere magistratura noiembrie 2009

S-a inscris cineva la examen?
Cum stati cu invatatul/repetatul?
Cel mai recent răspuns: ALADIN , utilizator 12:25, 26 Ianuarie 2010
7,25 sau 7,35 (mi-e teama c-am bifat gresit o intrebare) - dar astept sa vad rezultatele.
Tu ai concurat?
felicitari kateri !!!!
mie mi s-a parut simplu , fata de ex de la inm
nu am facut scorul minim , doar 6.15 , dar corect .... m-a tras in spate procedura penala , pe care recunosc ca nu o stiu , nici in vara pt inm nu am apucat sa o retin si nici acum nu am apucat sa -mi fixez notiunile , daca la celelalte materii am gresit cate 1 intrebare , la proc pen si mai ales la spetele de pen si proc pen am gresit f mult , oricum sunt la diferenta de 4 spete ( haz de necaz ) dintre care una am copiat gresit raspunsul pe grila ( si era corect raspunsul pe care il dadusem ) si cum era intrebarea 63 mi-a fost teama sa o iau de la capat cu pictatul bulinelor asa ca am zis " fie numai asta gresita "
inca vreo 2 , am gandit raspunsul dar /..... m-am dus gresit in cele din urma
concluzia este ca ... e mult mai simplu ca la inm - cel putin sb de teorie , sunt super simple - trebuie sa stii institutia respectiva , stii sau nu , fara sa te trimita la conexiuni cu alte institutii
la cedo desi am citit doar vreo 25 de cauze , nu am intalnit nici una cu inchirierea si am gresit-o in consecinta ( trebuia sa mai bifez si raspunsul cu "creanta " pe cel cu "bunul " am bifat )
la spete insa la civil a mers , a fost ok , am gresit 1 , pe cea cu partajul
dar .... la procedura penala .... dezastru ....( se vede pe grila mea cu ochii inchisi materia pe care nu o stiu ) am gresit atat la teorie cat si la practic - deci trebuie sa ma concentrez pe aceasta materie , sa-mi achizitionez si o carte ceva , si niste carti de spete
felicitari celor buni si .... spor celor care mai au de invatat

sunt curioasa sa vad si rezultatele celorlalti
Ultima modificare: Luni, 16 Noiembrie 2009
ENGFULL, utilizator
Kateri a scris:

7,25 sau 7,35 (mi-e teama c-am bifat gresit o intrebare) - dar astept sa vad rezultatele.
Tu ai concurat?

la asta n-am fost, doar la cel din vara
altcineva ?
asteptam pareri
felicitari celor care au participat!
Ultima modificare: Luni, 16 Noiembrie 2009
raresmocanu81, utilizator
Eu am facut mai putin, din cate am calculat in jur de nota 6 .
Inseamna ca tu vei intra. Felicitari.
=D>
Eu sincer ma indoiesc...totusi, in primavara s-a intrat cu aproape 8...

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2010 danielled danielled Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta? (vezi toată discuția)
Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)
Ce stil de a invata aveti? allyssa allyssa Eu observ ca ma chinui fara prea mult succes sa invat civilul, am lasat penalul la urma si procedurile. In facultate, liceu etc. obisnuiam sa imi rescriu ... (vezi toată discuția)