avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... examen admitere magistratura noiembrie 2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

examen admitere magistratura noiembrie 2009

S-a inscris cineva la examen?
Cum stati cu invatatul/repetatul?
Cel mai recent răspuns: ALADIN , utilizator 12:25, 26 Ianuarie 2010
am facut 7,50, am dat la procurori.
chiar dupa ce mi-am calculat punctajul nu indrazneam sa imi fac sperante, dar se pare ca a fost mai greu decat in primavara, asa ca acum sper la ce e mai bine
oricum am o saptamana de asteptare chinuitoare :(
Bravo!! Felicitari! Sigur intri!
=D>=D>=D> sibila
sa dea domnul sa fie bine si la tine
felicitari , un scor bun
Sa stii ca a fost un pic mai greu ca in primavara...este un rezultat care iti da sanse foarte mari! Sper sa fie bine, sa iei un post care sa iti convina!! Dar aceasta saptamana...va fi ingrozitoare...
ENGFULL a scris:

sper .... si eu tind sa cred ca va fi
este exact timpul necesar sa trecem prin materie cu calm si sigur si sa ne ramana timp pe ultima suta ( dupa afisare ) sa repetam
eu stau saptamana asta pt ca am lasat la job multe nefacute si tr sa le rezolv urgent si de saptama viitoare ma apuc de proc penala
tr sa-mi iau o carte - tratatul lui neagu
cred ca este un examen care se poate lua ......
iti tin pumnii sa fii printre cei admisi de data asta , sunt tare cuurioasa sa vad la general rezultatele

eu am citit proc pen dupa teodoru la recomandarea unui avocat si explica f bine toate institutiile. o recomand.
problema mea e ca nu am nici un spor la invatat. sa trec prin toata materia in 3 luni e f greu. toata materia inseamna 10 manuale, fara organizare si cedo.
voi cum reusiti?

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2010 danielled danielled Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta? (vezi toată discuția)
Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)
Ce stil de a invata aveti? allyssa allyssa Eu observ ca ma chinui fara prea mult succes sa invat civilul, am lasat penalul la urma si procedurile. In facultate, liceu etc. obisnuiam sa imi rescriu ... (vezi toată discuția)