raresmocanu81 a scris:
ENGFULL a scris:
sper .... si eu tind sa cred ca va fi
este exact timpul necesar sa trecem prin materie cu calm si sigur si sa ne ramana timp pe ultima suta ( dupa afisare ) sa repetam
eu stau saptamana asta pt ca am lasat la job multe nefacute si tr sa le rezolv urgent si de saptama viitoare ma apuc de proc penala
tr sa-mi iau o carte - tratatul lui neagu
cred ca este un examen care se poate lua ......
iti tin pumnii sa fii printre cei admisi de data asta , sunt tare cuurioasa sa vad la general rezultatele
eu am citit proc pen dupa teodoru la recomandarea unui avocat si explica f bine toate institutiile. o recomand.
problema mea e ca nu am nici un spor la invatat. sa trec prin toata materia in 3 luni e f greu. toata materia inseamna 10 manuale, fara organizare si cedo.
voi cum reusiti?
nu e imposibil
am inteles ca ai dat si in vara la inm
si eu am dat in vara , cand am citit cam 2 luni
pt examenul de acum nu am facut decat sa "fugaresc " niste pagini doar 2 saptamani , e drept nici rezultatul nu e satisfacator , dar nici descurajant
m-am bazat pe ce am stiut in vara la inm , acum in 2 saptamani doar am citit pentru a-mi aminti macar vizual
eu spun sa nu faci pauza prea lunga , la inceput e drept ca nu ai spor dar macar sa citesti institutiile care iti dau bataie de cap , sa le poti intelege mai bine
teodoru , am primit si eu recomandari astazi de la o pers care a intrat in primavara la judecatori ( pt ex a citit doar codul ) si care si-a achizitionat acum cartea pentru a o aplica si a spus ca e f buna , ca neagu e alambicata
ce editie si ce editura este ? am gasit ceva pe net de la ed hamangiu , 2008 , 140 lei , are si partea generala si partea speciala ?