sper .... si eu tind sa cred ca va fi
este exact timpul necesar sa trecem prin materie cu calm si sigur si sa ne ramana timp pe ultima suta ( dupa afisare ) sa repetam
eu stau saptamana asta pt ca am lasat la job multe nefacute si tr sa le rezolv urgent si de saptama viitoare ma apuc de proc penala
tr sa-mi iau o carte - tratatul lui neagu
cred ca este un examen care se poate lua ......
iti tin pumnii sa fii printre cei admisi de data asta , sunt tare cuurioasa sa vad la general rezultatele
Multumesc frumos. Si eu am de lucru cu procedura penala - am invatat numai codul si mi-am luat o carte care mi-a placut mult: codul adnotat al lui Neagu dar evident, e nevoie de un pic mai mult - ca sa intelegem. Eu zic ca acum e momentul de continuat - am invatat mult, se poate trece in etapa cu rezolvari de grile si fixat subiectele mai putin stiute...E greu dar e un moment care trebuie valorificat.
Da, la judecatori. Om vedea cu luatul...e asa de mult pana acolo. Cum o vrea Dumnezeu - eu mai merg si pe destin. Am facut chiar tot ce am putut pentru acest examen - in rest....De aceea nici nu deprim la gandul ca s-ar putea sa nu iau, pur si simplu...Dar, poate ca la anul toti care ne vedem aici pe forum o sa luam....sa vezi ce ne vom bucura in primavara!