avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... examen admitere magistratura noiembrie 2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

examen admitere magistratura noiembrie 2009

S-a inscris cineva la examen?
Cum stati cu invatatul/repetatul?
Cel mai recent răspuns: ALADIN , utilizator 12:25, 26 Ianuarie 2010
Asa ca pentru o buna parte din noi, reincepe invatatul.
Asta e .
Procedura penala, bat-o vina.....
Felicitari pentru munca depusa tuturor celor care au participat la acest concurs!=D> -Eu abia la sfarsitul anului acesta fac vechimea asa ca ma voi inscrie la sesiunea din martie - aprilie anul viitor, daca se va mai organiza. M-am apucat de invatat de aproape 3 luni, deja. Am vazut si subiectele care s-au dat ieri si intr-adevar mi s-au parut ceva mai dificile comparativ cu cele din primavara! Am gresit si eu destul de mult la teorie la procedura penala, dar asta e, inca nu am ajuns cu invatatul acolo! Oricum am avut un total incurajator de 82 puncte! E subiectiv pentru ca indiferent cata materie ai sti trebuie luate in calcul emotiile firesti la un astfel de examen:( precum si puterea de concentrare sau starea fizica in care te gasesti la momentul respectiv. Vorbesc din experienta, din nefericire nu intotdeauna socoteala de acasa se potriveste cu cea din targ! Asa ca, dragii mei sa avem spor la invatat! Sper sa fie cat mai multi dintre voi care sa nu mai aiba nevoie sa se reapuce de invatat B-)!
Buna ziua/seara tuturor,am si eu o intrebare pentru inceput si va rog sa ma ajutati cu raspunsuri,care sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru a deveni procuror(dupa absolvirea facultatii de drept) ?

Va multumesc anticipat.
dimavirgil a scris:

Buna ziua/seara tuturor,am si eu o intrebare pentru inceput si va rog sa ma ajutati cu raspunsuri,care sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru a deveni procuror(dupa absolvirea facultatii de drept) ?

Va multumesc anticipat.

citeste L 303, 304/2004
ENGFULL a scris:

ce editie si ce editura este ? am gasit ceva pe net de la ed hamangiu , 2008 , 140 lei , are si partea generala si partea speciala ?

da asta e. nu cred ca a aparut una mai noua.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2010 danielled danielled Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta? (vezi toată discuția)
Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)
Ce stil de a invata aveti? allyssa allyssa Eu observ ca ma chinui fara prea mult succes sa invat civilul, am lasat penalul la urma si procedurile. In facultate, liceu etc. obisnuiam sa imi rescriu ... (vezi toată discuția)