avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie

Buna ziua,tatal meu a batut-o pe mama,s-a lovit la cap,in fine,a fost la medico legal,a luat 3-4 zile,si,acum vor sa puna divort.. Mama nu are o locuinta stabila,tata avand una,eu am 13 ani,mama spune ca dupa divort vom pleca in Chirie,eu chiar imi doresc sa plec cu mama,oricat de rau ar fii,am uitat sa spun,de cand mama s-a lovit,si de la panica,a facut o boala numita anxietate... Va rog,spuneti-mi ca nu voi fii obligat cu sa stau cu tata
Cel mai recent răspuns: GabrielMihai , utilizator 16:37, 31 Octombrie 2017
A fost,dar,exista sanse sa ma dea la el ? Eu nu as putea locui impreuna cu el,fara mama mea,as muri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tutela parinte - schimbarea parintelui rezident utilizator_nou94 utilizator_nou94 Buna seara, ma numesc Alexandra, am 16 ani si as avea o problema de familie. Povestea mea este urmatoarea: parintii mei sunt divortati de cand aveam 4 ani, ... (vezi toată discuția)
Custodia copiilor in favoarea tatalui alinayetam alinayetam Buna ziua!as dori sa stiu in ce conditii custodia copiilor poate fi obtinuta de catre tata?iar daca tatal obtine custodia copiilor si mama are un apartament ... (vezi toată discuția)
Plecarea de acasa Mariana1993 Mariana1993 Parintii mei sunt divortati ... eu sunt in custodia mamei, si nu ma inteleg deloc cu tatal vitreg ( intre timp ea a hotarat sa-si refaca viata, ... (vezi toată discuția)