avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neplata remuneratie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neplata remuneratie

in caz de-ntarziere a remuneratiei, din partea unui angajator, catre angajat, in baza unui contract individual de munca banal, normal, fara clauze speciale,, ce poate sa faca itm-ul!???cum o poate urgenta procedura de plata, din partea angajatorului, catre angajatul respectiv?se impune si o amenda contraventionala, catre angajator, ptr nerespectarea contractului?
Cel mai recent răspuns: mexic85 , utilizator 14:25, 1 Noiembrie 2017
MULTUMESC!
sunt placut impresionat de site-ul asta, in masura in care mi se raspunde repede si la obiect!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare amenda itm-munca la negru andreea-milo andreea-milo Buna seara, Trei din fostii mei angajati au inaintat o plangere la ITM pentru neplata salariilor restante pentru lunile noiembrie si decembrie 2013. Cei ... (vezi toată discuția)
Sanctionarea contraventionala a salariatilor lstincu lstincu In cazul in care s-a prestat munca ”la negru”, iar angajatorul a fost amendat de ITM, exista OBLIGATIA sau POSIBILITATEA inspectorilor de a sanctiona si ... (vezi toată discuția)
Am avut un control de la itm si s-au emis 2 procese verbale (unul de control si unul de sanctionare). care se contesta? anna_cta anna_cta Am avut un control de la itm si inspectorii au emis un proces verbal de control si un proces verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor. Plangerea ... (vezi toată discuția)