avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Deși am achitat 2 onorarii, nu am apărător. Mai pot ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Deși am achitat 2 onorarii, nu am apărător. Mai pot să îmi recuperez banii?

Buna ziua. Am un dosar civil și pentru reprezentare am apelat la serviciile unui avocat cu care am incheiat un contract de reprezentare. Dupa ce am platit onorariul, nu mi-a mai raspuns la telefon. Am angajat un alt avocat, cu care am incheiat un nou contract de reprezentare. Dupa ce am platit onoraiul, nu mi-a mai raspuns la telefon. Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac? Deși am achitat 2 onorarii, nu am apărător. Mai pot să îmi recuperez banii? Care sunt drepturile clientului: trebuie sa dea banii si atât? Este iun astfel de comportament reprezentativ pentru profesia de avocat? Unde pot să mă adresez?
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Noiembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: OutStanding , utilizator 18:09, 6 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De ce nu faceți numele lor publice, începând cu Olx și terminând cu ziarul gratuit din localitate? Mă pot ocupa eu pe partea de logistică, chiar extraordinar de mulțumitor, iar dacă acei avocați vor mai avea 10 cazuri într-un an, vă plătesc toată cheltuiala.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimate OutStanding. Nu cred ca ar fi corect ca numele teparilor sa apara public pe orice site sau alt distribuitor media, pentru ca ar fi multi nebuni care ar posta orice, dar cred ca ideea dumneavoastra este salutara si binevenita daca institutiile in sine ar avea o "Gazeta" de genul "Insectarului" din vremea Militiei comuniste prin care indivizii certati cu legea, stateau atarnati de acel insectar sub privirea concetatenilor. Avea un efect uimitor de bun iar oamenii se fereau de a face prostii. Pentru corectitudinea faptului de a aprecia gravitatea vinovatiei unuia sau a altuia trebuie sa existe un grup calitativ moral de a emite sentinte. Dar institutiile statului nu vor promova un asemenea mod de a face public fapte care contravin legii si moralei, din simplul motiv ca sunt bolnave moral si de foarte multe ori juridic ( vezi zeci de persoane cu pretentii de demnitari care sunt cercetati in justitie ). Poate in viitor apare un grup care sa sustina necesitatea promovarii prin diverse mijloace pe toti cei care sunt dovediti ca sunt autorii unor fapte imorale. Poate generatia urmatoare ca asta este un pic compromisa.
Domnule Damian, îmi place punctul de vedere. Am văzut colegi, de la alte clase, când eram într-a IV-a, care erau purtați din clasă în clasă, cu un eșantion la gât, că fumau. Acele vremuri vor reveni, credeți-mă.
Acum, sunt nevoit să precizez că greșiți. Nimeni nu are curaj să facă reclamă negativă Fără temei, iar dacă are fundament, are și acoperire.
Revin cu o mică clarificare - am peste 8 ore adunate de când scriu la un mesaj gândit într-o săptămână. Momentan se apropie de 4 pagini, dar mai am de lucru. Mi-am propus să demit un manager general, de la o companie internațională, din afara.... companiei, că doar din cauza lui mi-am pierdut recent locul de muncă, ocupat pentru doar câteva săptămâni. Doar asta am în fața ochilor și orice mi s-ar spune, este dreptul meu să feresc alți oameni de acest individ.
Ultima modificare: Luni, 6 Noiembrie 2017
OutStanding, utilizator
Ma indoiesc ca vremurile din clasa IV vor reveni chiar daca mi-as dori demascarea jigodiilor din zona administratiei acestei tari, indiferent prin ce mijloace. Avem 27 ani in care nivelul educatiei si culturii a scazut constant de la an la an sub indrumarea unor ministri ( care chipurile sunt denumiti demnitari ) mai mult decat slabi si as spune ca de foarte multe ori au fost rau intentionati. Aprecierea pe care o fac reflecta rezultatul obtinut in toti acesti ani de catre guvernanti, indiferent de partid sau culoare politica. De foarte multe ori actiunea lor negativa poate fi asimilata cu subminarea intereselor acestei natii.
A vă îndoi este o luptă pierdută din start. România este așa deoarece, de la Cuza, dar cu excepția lui Ceaușescu, a aservit Marile Puteri.
,,Votăm pe cine vrem și iese cine trebuie''.

Alte discuții în legătură

Reclamare avocat Dorra78 Dorra78 Exista un termen limita pentru a face o reclamatie unui avocat la barou? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Avocat angajat - onorariul delus cont- nesemnat niciun angajment! monatedys monatedys am angajat telefonic un avocat din Bucuresti , pentru a ma reprezenta in un proces si care pina am depus onorariul in contul sau era ff amabil, iar dupa ... (vezi toată discuția)
Avocatul a tergiversat procesul ani buni iar dosarul cu acte a rămas la el. cum le recuperez, și ce șanse mai am să-mi recâștig casa? dania.is65dec@gmail.com dania.is65dec@gmail.com Unde ma adresez daca aflu acum dupa ani buni ca avocatul nu a facut nimic, DUPA 8 ANI, mai pot interveni cu alta rejudecare?de 26 de ani, ma judec ptr ce e al ... (vezi toată discuția)