avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Deși am achitat 2 onorarii, nu am apărător. Mai pot ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Deși am achitat 2 onorarii, nu am apărător. Mai pot să îmi recuperez banii?

Buna ziua. Am un dosar civil și pentru reprezentare am apelat la serviciile unui avocat cu care am incheiat un contract de reprezentare. Dupa ce am platit onorariul, nu mi-a mai raspuns la telefon. Am angajat un alt avocat, cu care am incheiat un nou contract de reprezentare. Dupa ce am platit onoraiul, nu mi-a mai raspuns la telefon. Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac? Deși am achitat 2 onorarii, nu am apărător. Mai pot să îmi recuperez banii? Care sunt drepturile clientului: trebuie sa dea banii si atât? Este iun astfel de comportament reprezentativ pentru profesia de avocat? Unde pot să mă adresez?
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Noiembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: OutStanding , utilizator 18:09, 6 Noiembrie 2017
Aveti dreptate. Ma uit cu groaza la acest popor, la starea cum a fost adus de conducatorii care s-au perindat la guvernare in frunte cu Ion Iliescu care este deschizatorul de drumuri in ale jigodismului. Culmea este ca se bucura si astazi de oarecare apreciere din partea unui popor de multe ori inconstient de unde-i vin necazurile.
Cred că dacă Mihai Eminescu ar trăi ar avea dubii în a concepe ,,Scrisoarea I'' în limba română, limbă pentru care Ștefan cel Mare a purtat numeroase războaie să nu vorbim turca, și s-ar retrage scârbit precum Cioran să inspire un popor care merită cu-adevărat să-i rostească numele.
Trăim cu speranța și murim cu regretul, dacă nu luam atitudine.
În fine, eu mă opresc aici, dar rețineți - istoria a fost scrisă de învingători, totuși pentru fiecare lucru există un precedent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamare avocat Dorra78 Dorra78 Exista un termen limita pentru a face o reclamatie unui avocat la barou? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Avocat angajat - onorariul delus cont- nesemnat niciun angajment! monatedys monatedys am angajat telefonic un avocat din Bucuresti , pentru a ma reprezenta in un proces si care pina am depus onorariul in contul sau era ff amabil, iar dupa ... (vezi toată discuția)
Avocatul a tergiversat procesul ani buni iar dosarul cu acte a rămas la el. cum le recuperez, și ce șanse mai am să-mi recâștig casa? dania.is65dec@gmail.com dania.is65dec@gmail.com Unde ma adresez daca aflu acum dupa ani buni ca avocatul nu a facut nimic, DUPA 8 ANI, mai pot interveni cu alta rejudecare?de 26 de ani, ma judec ptr ce e al ... (vezi toată discuția)