avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata cheltuieli de judecata

Buna ziua.In cazul unui partaj judiciar unde reclamantului i sa perceput suma de 4470 lei reprezentand taxa judiciara de timbru si onorariu de avocat in valoare de 3000 lei iar acesta a castigat procesul. Cat este cheltuiala de judecata si cine cui o plateste ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian 74 , utilizator 16:40, 4 Noiembrie 2017
Exact ce? Cine cui plateste si cat
Paratul plateste reclamantului 500 lei. Eu atat vad scris.
Reclamantul plateste taxa de timbru. Asa e scris, asa se face.
Si daca reclamantul pretinde celelalte cheltuieli respectiv taxa judiciara de timbru si onorariu de avocat ?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate formula o actiune separata in pretentii.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata si recuperarea lor ContSters355039 ContSters355039 Am cistigat partajul judiciar . Partajul a fost declansat din cauza faptului ca piritii s-au impotrivit unei intelegeri amiabile . Acum la final judecatorul ... (vezi toată discuția)
Stabilirea paternitatii ana25 ana25 Buna ziua.E vorba de fratele meu care a avut o aventura din care se pare ca a rezultat un copil.El nu l-a recunoscut pentru ca nu crede ca e a lui.Mama ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata ContSters326883 ContSters326883 Daca pierd un proces civil iar piritul a avut scutire 100% la taxe de timbru etc , eu am sa platesc cheltuieli de judecata , sau nu ? (vezi toată discuția)