avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 2 Contracte de munca la acelasi angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

2 Contracte de munca la acelasi angajator

Am si eu o situatie pe care nu stiu cum sa o rezolv: lucrez la o institutie publica care a preluat de curand de la spitalul municipal toate cabinetele scolare; medicul generalist are contract cu norma intreaga pe liceeele din oras dar mai are 2 ore si pe cabinetele din scoli. In spital a avut 2 contracte de munca unul cu norma intreaga si unul cu timp partial. Este corect? Poate avea cineva 2 contracte de munca la acelasi angajator dar pe puncte de lucru distincte?
Multumesc anticipat de raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: NICULIN , utilizator 10:06, 19 Ianuarie 2010
situatia se prezinta astfel: 1. contract de munca de 8 ore - lector,
2.contract de munca 2 ore- instructor,la aceeasi societate.
semnate,in regula delaITM.acum la revisal nu poate fi preluat intrucat da eroare cod eronat.este aceeasi persoana inregistrata de 2 ori si sunt respinsa de catre programul de la ITM .cum pot rezolva aceasta situatie .multumesc
Nu are cum sa dea eroare la programul Revisal ... se poate cumula mai multe c.i.m. si la acelasi angajator ...:)
Mihail a scris:

Un angajat nu poate avea doua contracte de munca la acelasi angajator.
El poate in schimb sa cumuleze doua functii.

De acord cu colegul.
Nici un controlor financiar preventiv dintr-o institutie publica nu va va viza asa ceva.Cunosc cazuri in care s-a dispus si sa se dea banii inapoi..
intrebarea era cum pot completa revisal daca :pana la 01.01.2010 cartea de munca era pe cim cu 4 ore- de la 01.01.2010 cu act aditional se trece la 2 ore.se incheie un alt cim de 8 ore cu alta meserie si la salariu cu stidii superioare. unde ramane cartea de munca? ea este la contractul vechi. cum se procedeaza? practic si scriptic/ cum se retin contributiile si in revisal cum apare unde se completeaza cim?(ca stat de plata cum este evidentiat 8 ore 1200 ron- 2 ore 180 ron) ?
1. Se face modificarea timpului de munca la primul contract .. de la 4 ore la 2 ore

2. Se adauga un nou contract ... cel cu 8 ore/zi.

3. Carnetul de munca va ramane la functia de baza pe care si-o va alege salariatul.

Alte discuții în legătură

Numar maxim contracte pt. un angajat drugalili drugalili Buna ziua, Sunt angajata cu contract fulltime la o companie, cu carte de munca. Mai am un contract de 2 ore la alta firma. Cate alte contracte de munca pot ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii: acelasi angajator 2 puncte de lucru IldikoB IldikoB Buna ziua, Un salariat cu cim 8 ore/zi lucreaza la 2 puncte de lucru diferitecate 4 ore, are functii diferite . Salariul este acelasi. Intrebarea este : ... (vezi toată discuția)
Modificare cim comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Am si eu o intrebare: am un coleg cu CIM cu 8 ore/zi si doreste sa treca la cim de 4 ore , deoarece merge cu 8 ore la alta firma. ... (vezi toată discuția)