Buna seara.As dori dacă se poate sa ma ajutați cu răspunsul la o întrebare...este legală deținerea unei boxe in subsolul unui bloc(construit in anul 1981).
Dacă este,as dori sa stiu care sunt criteriile pt împărțirea acestora in așa fel încât fiecare apartament sa beneficieze de un spațiu de depozitare.
Cota indiviza se invoca in conditiile in care actul de vanzare - cumparare al fiecarui apartament are mentiuni legate de suprafata boxei alocate respectivului apartament. Nu este obligatoriu ca prin proiect toate apartamentele sa detina boxe cu aceeasi suprafata.
maziludan83
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
După amenințările cu desființarea tuturor boxelor s-a găsit o soluție ca și eu sa am boxa.Am plătit contravaloarea sumei investite de fostul proprietar al boxei,care s-a mutat împreuna cu alt vecin intr-una mai mare.
Deci cu vorba buna nu se poate.Trebuie scandal,vociferari,amenințări.Asa ceva nu este normal dar din pacate des întâlnit.
Achizitionare boxa
doru6
O colega a cumparat undeva prin anul 1970 o boxa de la o vecina, vecina care nu era oarecum la acea data proprietara a respectivei boxe in sensul ca facuse ... (vezi toată discuția)