avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere succesorala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere succesorala

Buna ziua. As avea nevoie de unele lămuriri in următoarea speta:
1. Exista un teren după care s a facut dezbaterea moștenirii . Pe certificatul in calitate de mostenitor sunt 6 persoane, la fel si pe certificatul de mostenitor. Întrebarea e: Cum pot ca trei din cei 6 moștenitori sa cedeze partea lor din mostenire aflat pe certificatul respectiv, în favoarea celorlalți frați rămasi pe certificatul de mostenitor ?
2. Daca bunica este in viața,poate sa facă dezbaterea moștenirii, de pe un titlu de proprietate care este trecută doar ea, doar pt 2 copii? Da sau nu: va rog sa argumentati.
MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: paulyno , utilizator 16:37, 6 Noiembrie 2017
Multumesc pentru răspuns. Scurt si la obiect :)
Multumesc pentru răspuns. Scurt si la obiect :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere din indiviziune simultan cu dezbaterea mostenirii DARIAE DARIAE Buna seara! Bunicii mei au auvut trei copii. Dupa decesul bunicului meu cand am facut dezbaterea mostenirii, unul dintre copii si bunica mea au renuntat la ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate magico magico Am o casa impreuna cu sora de la bunici care au murit ,obtinuta prin contract de vanzare cumparare cu banii primiti ,dar pe pamantul care il aveau la rol nu ... (vezi toată discuția)
Succesiune intarziata cris99 cris99 Buna ziua,. Bunica mea a decedat acum 9 luni, dorim sa deschidem succesiunea, mama mea este unicul copil. Bunicul meu a decedat acum 15 ani si nu am facut ... (vezi toată discuția)