avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... acord vecini pentru instalare internet prin fibra ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

acord vecini pentru instalare internet prin fibra optica

Buna ziua,
In blocul (mic, 8 apartamente) in care m-am mutat nu exista inca fibra optica. Am nevoie de acordul lor pentru ca provider-ul sa vina sa instaleze, dar ma lovesc de refuzuri neintemeiate (batrani, in principiu, ramasi in secolul 19). Nu exista o asociatie de proprietari infiintata, Ce pot face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:16, 7 Noiembrie 2017
In factura pe luna urmatoare instalarii cablului, de la tablou/ cutie de distributie pana la calculator/ televizor (in interiorul apartamentului) se va regasi contravaloarea cablului, mufelor, etc. (conform antemasuratorii/ fisei de instalare pe care o semneaza beneficiarul fibrei optice instalate) la rubica de mentenanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cablat scara de bloc proprietate privata Stanciut Stanciut Se poate ca o firma privata(Telekom) sa ne oblige pe noi locatari sa-i lasam sa cableze scara fara pretentile noastre sau a asociatiei de proprietari? (vezi toată discuția)
Consum curent telekom terentetalharu terentetalharu Buna seara, sunt președintele unei Asoc de Prop. Blocul este din construcție cablat de Telekom (Romtelecom), recent am constatat ca instalațiile montate ... (vezi toată discuția)
Firma de cablu rds-rcs a schimbat cablul vechi cu fibra optica. ... gepop gepop Firma de cablu rds-rcs a schimbat cablul vechi cu fibra optica. E normal sa solicite plata pt *materiale consumate la instalarea locatiei* , iar operatorul sa ... (vezi toată discuția)