avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce se poate face când președintele asociației dă ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce se poate face când președintele asociației dă proprietarii în judecată discreționar?

am fost actionat in judecata de asoc dar cererea a fost respinsa deoarece nu eram eu proprietarul ci sotia ,dar a fost incluse in luna sept inaintea cererii o suma de 250 lei ca fiind onorariu avocat impreuna cu sumele aferente lunii sept.
mai nou am descoperit ca presedintele are datorii mai mari ca ale mele si vechi de 12 luni dar nu s-a actionat impotriva lui(logic pt ca el initiaza actiunile)eu am platit intre timp dar nu vrea sa scoata acei bani,ce pot face??
Ultima modificare: Vineri, 10 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: OutStanding , utilizator 00:08, 12 Noiembrie 2017
presedintele a incheiat un ctr cu o firma de recuperare si ei au 10 procente di sumele recuperate,dar mai exact nu numai ca te in judecata ci ai restanta iti dau sms ca trebuie sa platesti suma respectiva atfel vei fi actionat in judecata si in baza acestui sms eu platesc sa zicem o suma de 250 lei dupa o saptamana iar ei emit factura de 25 lei ca fiind,,, recuperare creante,, chiar asa scrie in avizier,dar sa vedeti ca presedintele are o suma mai mare ca a mea dar nu a platit niciodata in nici o luna la capitolul recup creante nimic deci nu a fost atentionat de firma niciodata ,am impresia ca este ceva necurat la mijloc ,suntem ca o vaca de muls
,,Cine nu învață din greșelile trecutului este condamnat să repete istoria''. Dar cum ați putut concepe ca cel care umblă cu miere să nu își lingă degetele?
Luați Legea 230/2007, închideți-vă în casă timp de o lună, legat de calorifer opt ore pe zi, cu pauză de 15 minute la fiecare 45 de studiu, strângeți semnături de la vecini să-i reprezentați ca șef de scară, iar.... drumul este scurt până la Parchet, aflând mai multe decât vă asteptati.
Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata lauriancului lauriancului am fost dat in judecata de asoc de proprietari si am pierdut dar citez; Tip solutie: Admite in parte cererea Solutia pe scurt: Admite în parte cererea ... (vezi toată discuția)
Cine trebuie sa plateasca introducerea unei actiuni in instanta civila lauriancului lauriancului buna seara am fost dat in judecata de asoc de proprietari ptr sume restanta la intretinere mai exact ///ASOCIATIA DE PROPRIETARI BLOC 2 CU SED ALES LA AV ... (vezi toată discuția)
Probleme asociatie propietari eugenb2008 eugenb2008 Asociatia noastra are probleme cu cativa locatari care au restante la intretinere. Au fost dati in judecata unde s-a castigat procesul cu restantierii. Dupa ... (vezi toată discuția)