avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Bună ziua....Mi s.a încetat contractul de munca cu data de 1noi2017,am înțeles k în 30 zile trebuie depus dosarul k sa pot beneficia de șomaj. ...Dacă în termen de 30 zile nu reușesc sa depun dosarul k mai am de luat doar actele de la contabil,ce se întâmplă nu mai beneficiez de șomaj????sau îl pot depune și în decembrie???în cât timp se dau actele de la contabilitate??Am inteles k durează și mă gândesc k nu mă pot încadra sa îl depun pana la sfârșitul lunii acesteia și k voi pierde șomajul sau îl voi pierde doar pe luna noiembrie????ast.un răspuns. ...O părere. ....Mulțumesc frumos
Ultima modificare: Joi, 9 Noiembrie 2017
Gagalicea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gagalicea , utilizator 18:31, 24 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la AJOFM dupa ce vi s-a facut corectia in REVISAL, intrucat ei pot vedea daca s-a facut sau nu.
Ultima modificare: Vineri, 24 Noiembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Mulțumesc frumos!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara - informatii plata contributii Mirela Oprea Mirela Oprea Unde ne putem interesa dacă angajatorul plătește contribuția pentru pensii și dacă suntem angajați cu 4 sau 8 ore (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime la dosar somaj roxana69 roxana69 Se cere adeverinta de vechime la depunerea dosarului pentru somaj? (vezi toată discuția)
Termene decizie de concediere, adeverinta venit, document somaj ady777 ady777 Buna ziua, Pe data de 19 noiembrie este ultima zi din preaviz, fiind concediat in urma unei proceduri de concediere colectiva. Va urma sa primesc decizia de ... (vezi toată discuția)