avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Deces la locul de munca 1986
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Deces la locul de munca 1986

Mai avem acces la documentele intocmite pentru un deces la locul de munca in 1986?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:03, 18 Noiembrie 2017
Am gasit documente legate de un accident soldat cu invaliditate, in 1978, in arhiva unui ITM , asa ca se poate, depinde de cum a fost administrata arhiva lucru care difera de la un judet la altul.
Sau de cum a fost predata ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident mortal marian885 marian885 Buna ziua, un coleg de munca a plecat in interes de serviciu cu masina de la firma. A murit pe drumul catre agentul comercial. Inteleg ca firma trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Deces la locul de munca ContSters254006 ContSters254006 Doresc să va descriu pe scurt problema mea. O persoană din familia mea a avut un accident mortal, în locul in care muncea, in timpul programului. ... (vezi toată discuția)
Deces la locul de munca, in delegatie Catalin08 Catalin08 Buna seara, As dorii sa ma ajutati cu ceva informatii. In cadrul firmei X 2 angajati au plecat in deplasare in tara. Si-au terminat activitatea in ziua 1 si ... (vezi toată discuția)