avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere abuzivă? Sunt pus să-mi scriu demisia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere abuzivă? Sunt pus să-mi scriu demisia

Buna cine poate sa ma ajute cu un raspuns....am fost sunat de sef ca ma da afara de la munca...si ca ar fi ok ca eu cand revin din medical sa imi semnez lichidare..ce as putea sa fac in cazul acesta?!
Lucrez intro sala de jocuri...iar motivul pt care ma da afara e ca m-am jucat...iar in cazul in care nu imi voi semna lichidare nu voi primi garantia si salarul!!ce se poate face in cazul acesta!Mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 17 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:03, 19 Noiembrie 2017
Paveloni1981 a scris:

...daca merg la lucru sigur nu ma primeste...deci 1 nemotivata!

În cazul în care angajatorul refuză să va primească la lucru, fără să fi dispus concedierea dvs., va [uteti adresa instanţei solicitând direct reintegrarea în funcţie şi plata de despăgubiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate sa ma dea afara? ramonad ramonad Buna ziua. Am 58 de ani si sunt angajat de cel putin 10 ani la o firma ca muncitor necalificat. Din cauza problemelor de sanatate ( operat de hernie ... (vezi toată discuția)
Dat afara de la locul de munca! bbyRo bbyRo Va salut. In data de 04 12 2015 am fost sunat de catre administratorul(boss-ul) firmei unde lucrez sa imi zica sa merg in cealalta locatie(sunt 2)sa-mi ... (vezi toată discuția)
Concediere Minigeorgy Minigeorgy Buna ziua, Lucrez din luna iunie 2014 la un cabinet stomatologic, contractul l-am semnat in septembrie 2014! In contract data de salariu se face odata la ... (vezi toată discuția)